Dumpet Kourtney Kardashian til fordel for svensk modell

Ryktene skal ha det til at Kardashian-familien er sinna.

Publisert

(SIDE2): Det begynner å bli en stund siden den internasjonale pressen gikk av skaftet da den gifte Scott Disick ble fotografert i en intim omfavnelse med en tidligere flamme.

Deretter tok det ikke lang tid før bruddet mellom Kourtney og Scott var et faktum, og resten en historie.

Svensk modellkjæreste

Etter bruddet har Scott blitt observert med en rekke ukjente kvinner, men nå svirrer altså ryktene om en mer langvarig relasjon, til den svenske modellen Lina Sandberg.

Det er E! News som slipper nyheten om romansen, og en kilde tett på modellen skal ha sagt at Lina bryr seg veldig om Scott, og kun ønsker hans beste.

Kilder nær Kardashian-familien skal på sin side ha sagt at de ikke tar det nye forholdet seriøst, og at de er overbevist om at han ville dumpet henne til fordel for Kourtney om han fikk sjansen.

Brøt sammen

Mye kan imidlertid tyde på at Kardashian-familien har rett, om vi skal tro det siste klippet som ble sluppet fra realityserien «Keeping up with the Kardashians».

Der kan vi se en tydelig rørt Scott Disick som bryter sammen i gråt mens han ber Kourtney og resten av Kardashian-klanen for sin dårlige oppførsel etter bruddet.

- Jeg har unnskyldt meg til Kourtney hundre ganger, men jeg har aldri unnskyldt meg overfor dere, for at jeg har sviktet dere, sier Disick.

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2016.

Les også