Trine Lise Olsen

– Det går bra, men det er kjipt og trist

Trine Lise Olsen fikk kjørt både psyke og kropp da hun deltok i «71° nord – Norges tøf­feste kjen­dis». I samme periode som innspillingen ble det også kjent at hun og samboeren hadde gått fra hverandre.

<b>TRINE LISE OLSEN:</b> Etter en livsstils­end­ring i «16 ukers hel­vete» kastet Trine Lise Olsen seg ut i nok et stra­ba­si­øst eventyr i «71° nord – Norges tøf­feste kjen­dis».
TRINE LISE OLSEN: Etter en livsstils­end­ring i «16 ukers hel­vete» kastet Trine Lise Olsen seg ut i nok et stra­ba­si­øst eventyr i «71° nord – Norges tøf­feste kjen­dis». Foto: Charlotte Wiig
Publisert

Omgitt av maje­ste­tisk norsk natur fikk komi­ke­ren Trine Lise Olsen (46) vir­ke­lig testet både psyke og kropp denne våren.

Etter del­ta­gel­sen i livs­stils­pro­gram­met «16 ukers hel­vete», for­tel­ler den sprud­lende nord­len­din­gen at hun er sitt livs beste form.

Alt lå altså til rette for en even­tyr­lig reise i landet hun vokste opp i. Men det gikk ikke helt etter planen …

– Det var som å ha «16 ukers hel­vete» på en dag – hver dag. Følel­sen var helt jævlig. Fol­kene som var med, var helt fantastiske og opp­le­vel­sene flotte – men det er noe med å føle at livet ditt er i fare hele tiden.

Født: 18. november 1975

Alder: 46 år

Fra: Finnmark

Yrke: Komiker

Se mer

– Jeg kjente mye på døds­frykt, og hver dag var det noe nytt som skulle utford­res: klip­per, broer, fjell og vann. Det var en så sinns­syk opp­le­velse! for­tel­ler den frittal­ende komi­ke­ren når vi møter henne i for­bin­delse med Discoverys lan­se­ring av høst­pro­gram­met.

Les også: Tom Stiansen om kona Hanne og dramatikk i «71° nord»

<b>«71° NORD KJENDIS»:</b> Trine Lise skry­ter av gjengen hun ble kjent med TV-pro­gram­met «71° nord – Norges tøf­feste kjen­dis», og trek­ker frem det som et av de aller fineste min­nene fra turen.
«71° NORD KJENDIS»: Trine Lise skry­ter av gjengen hun ble kjent med TV-pro­gram­met «71° nord – Norges tøf­feste kjen­dis», og trek­ker frem det som et av de aller fineste min­nene fra turen. Foto: Discovery Channel

Deltaker i «71° nord kjendis»

Til tross for at det er tyde­lig at Trine ble pres­set til randen av det hun tåler, kjen­ner hun på en takk­nem­lig­het for de erfa­rin­gene hun tar med seg videre i sekken med livs­vis­dom.

– Jeg er like­vel så glad for at jeg har vært med! Det var en helt van­vit­tig fin gjeng med på tur. Jeg fikk pushet alle mine gren­ser, og jeg måtte nok del­tatt på «16 ukers hel­vete» fire ganger for å være i god nok form til dette. Blir ikke dette bra TV, så vet ikke jeg, ler Trine Lise.

Det siste året har tre­ning og daglig beve­gelse fått en natur­lig plass i livet til Trine Lise, og hun for­tel­ler at hun i dag er blitt et men­neske hun tid­li­gere hatet.

<b>SINGEL:</b> Like før som­me­ren ble det kjent at Trine Lise og sam­bo­e­ren hadde gått hver til sitt.
SINGEL: Like før som­me­ren ble det kjent at Trine Lise og sam­bo­e­ren hadde gått hver til sitt. Foto: Morten Bendiksen

– Jeg er blitt en sånn som sier: Nå er jeg nødt til å bevege meg, eller så føler jeg meg ikke vel. Jeg har endret livs­sti­len og funnet en balanse i livet. Jeg har det mye bedre med meg selv i dag, jeg er blitt ster­kere i krop­pen og sinnet og tar bedre valg for meg selv, strå­ler rød­top­pen.

Les også: (+) Når Lilli Bendriss går inn på soverommet, utbryter hun: – Dere må komme hit, dette er helt uventet

Brudd med Bjørn Terje Pay

Det er like­vel ikke alt som har gått på skin­ner for Trine Lise den siste tiden. Rett før som­me­ren ble det kjent at hun og sam­bo­e­ren hadde gått fra hver­andre etter nær­mere to år som kjæ­res­ter.

<b>SHOW MED TRINE LISE:</b> Komi­ke­ren skal fort­sette å pri­ori­tere tre­nin­gen i tiden som kommer. På nyåret er hun også klar med nytt solo­show!
SHOW MED TRINE LISE: Komi­ke­ren skal fort­sette å pri­ori­tere tre­nin­gen i tiden som kommer. På nyåret er hun også klar med nytt solo­show! Foto: Morten Bendiksen

Da Her og Nå møtte henne på den røde løpe­ren, bear­bei­det hun fort­satt brud­det.

«71° nord - Norges tøffeste kjendis» sendes på TV Norge kl. 20.30 på torsdager.

Se TV-guide over programmet her.

Du kan også se programmet på Discovery +.

Se mer

– Det går bra, men det er kjipt og trist. Sånn er det av og til. Det vik­tig­ste for meg når jeg møter mot­gang, er å opp­rett­holde gode vaner for å ha det bedre med meg selv. Så gjør det godt å gå ut med venner og ha det gøy for å glemme litt, for­tel­ler Trine Lise, som legger til at hun har mye å glede seg over i livet sitt i dag.

– Jeg skal fort­sette med tre­ning, og til neste år skal jeg ha nytt solo­show! strå­ler hun, før hun for­svin­ner for­nøyd inn i loka­let med resten av gjen­gen fra «71° nord».

Denne saken ble første gang publisert 22/09 2022.

Les også