Denne kjendis- baben er 45 år

Samantha Fox viste fram bikinikroppen på ferie i Thailand.

Foto: (Twitter/samfox)
Publisert

(SIDE2): Samantha Fox var bare 16 år da hun poserte naken for et sladremagasin for aller første gang. Nesten 30 år senere ser hun like flott ut, og hun er fremdeles ikke redd for å vise seg fram.

På sin egen Twitter-side har frøken Fox nemlig lagt ut bilder av seg selv i bikini foreviget under en ferie i Thailand. Ut fra bildene ser det ut som om Samantha er i svært god form. Magen hennes ser stram ut, bena er smekre og hun har fortsatt en relativ stor kløft å vise til.

Iført en marineblå bikini med en stor gullspenne foran var den tidligere artisten og modellen tydelig stolt over seg selv og hvordan hun ser ut, og på ett av bildene hun selv har lagt ut poserer hun også toppløs – dog vendt med ryggen mot kamera.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fikk behandling for rabies
Det er grunn til å tro at Samantha er svært forsiktig under oppholdet i Thailand.

Da hun besøkte det vakre landet i 2010 ble hun nemlig blitt av en katt som mistenktes for å ha rabies. Stjernen fikk da behandling mot sykdommen og hun beskrev selv hvordan det føltes å bli medisinert.

- Behandlingene mot rabies gjør at man føler seg helt forferdelig. Jeg er syk og skjelven, sa Samantha Fox til den engelske avisen, Sunday Express, den gang.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Da var briten på ferie med sin kjæreste og manager Myra Stratton, men det er svært usikkert på om hun er med på denne Thailand-turen. Det var i 2003 Samantha avslørte at hennes manager også var hennes kjæreste, og Samantha proklamerte da at hun ville gifte seg med henne i 2009.

- Jeg elsker Norge
Til tross for at det er mange år siden Samantha gjorde det stort med hiten Touch me (I want your body) turnerer hun fortsatt rundt omkring i verden.

Den siste tiden har hun vært på verdensturné med sine mest populære låter. Det er heller ikke lenge så altfor lenge siden blondinen besøkte Skandinavia. For et par år siden besøkte hun nemlig både Norge, Sverige og Finland.

Foruten å satse på musikken har Samantha også vært å se på mange realityprogram. Stjernen har også vært å se i et norsk program.

- Jeg elsker Norge, og det har jeg alltid gjort. Jeg var der for en måned siden i forbindelse med et TV-program (TV2-serien «Gyldne Tider» red.anm.). Og jeg kommer tilbake, sa hun da Side2 snakket med henne i 2010.

Denne saken ble første gang publisert 25/01 2012.

Les også