Coca-Cola slipper tre sukkerfrie nyheter

Nordmenn blir de første til å nyte sukkerfri Urge.

Publisert

«Urge uten sukker» er en kalorifri variant av den populære 90-tallsdrikken som har et hengivent og ungdommelig publikum her til lands, heter det i en pressemelding fra Coca-Cola Norge.

Nyheten slippes i september.

Les også: Derfor smaker Coca-Cola Light og Coca-Cola Zero ulikt

Brus er ikke det eneste som kommer på markedet blant matnyhetene i høst. I går skrev Side2 om junkfoodnyhetene hos ferdigmatrestaurantene.

Fanta uten sukker

Den andre nyheten er «Fanta solbær zero sugar». Smaken minner om solbærsaft, men med forfriskende bobler, og uten sukker, heter det i omtalen I tillegg kommer Coca-Cola zero sugar lemon – “the perfect serve”. Dette er en variant av Zero-brusen som allerede finnes på markedet, men med smak av sitron.

Les mer: Derfor smaker Coca-Cola og Pepsi forskjellig

Brusgiganten hevder å ha som mål å redusere nordmenns sukkerinntak, og det er en av årsakene til de tre nyhetene.

- Sammen med mat- og drikkebransjen skal vi bidra til at nordmenn får i seg mindre sukker. Vårt mål er å få flere til å velge sukkerfri drikke, og da er smaken det viktigste. Derfor lanserer vi tre nye drikker som smaker godt, samtidig som de er sukkerfrie, sier Karen Huffman, Country Director for Coca-Cola Norge i en pressemelding.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 14/09 2017.

Les også