Cengiz Al fra tre nøtter til askepott

Cengiz Al ble pappa – og supertravel

– Jeg savner Noor når jeg er mye borte, sier Cengiz Al. «Skam»-skuespilleren har hatt det usedvanlig travelt i sønnens første leveår.

STRÅLTE
SAMMEN:
Da katastrofefilmen «Nordsjøen» hadde premiere på Colosseum kino i Oslo, kom skuespilleren Cengiz Al sammen med samboeren Maiken Blom. Cengiz har en rolle i filmen.
STRÅLTE SAMMEN: Da katastrofefilmen «Nordsjøen» hadde premiere på Colosseum kino i Oslo, kom skuespilleren Cengiz Al sammen med samboeren Maiken Blom. Cengiz har en rolle i filmen. Foto: Marius Gulliksrud.
Publisert

– Det er gøy, og det er mye jobb om dagen. Men jeg ville ikke klart å kombinere det å være far og satse som skuespiller, hadde det ikke vært for Maiken og støtten familien gir, sier Lier-gutten Cengiz Al (24).

Nå er han aktuell som prinsen i nyinnspillingen av klassikeren «Tre nøtter til Askepott».

Han ble kjent over natten som karakteren Yousef Acari i NRK-serien «Skam». Serien ble en braksuksess og vant en rekke priser, blant annet publikumsprisen under «Gullruten» i 2017.

Les også: Thorbjørn Harr om dramet da sønnen ble født

Etter suksessen med «Skam», har Cengiz vært en ettertraktet skuespiller. Her og Nå møtte stjerneskuddet under festpremieren for katastrofefilmen «Nordsjøen», der Cengiz har en viktig birolle.

Cengiz ble pappa som 23-åring

Cengiz smilte bredt på den røde løperen der han kom hånd i hånd med samboer Maiken Blom (23). Den ydmyke 24-åringen mener han først og fremst kan takke kjæresten og familien for suksessen.

Sønnen Noor kom til verden 18. oktober i fjor. Cengiz elsker selvfølgelig å være sammen med ham.

– Noor har akkurat fylt ett år. Han har lært seg å gå og klarer alle de tingene en ettåring skal. Det er veldig morsomt, flott og gøy å være sammen med ham, sier 24-åringen.

Les også: Silje Nordnes levde to liv da hun fant ut at hun var skeiv.

Skuespilleren var bare 22 år da Maiken ble gravid, men paret hadde allerede vært sammen i seks år. Cengiz ser bare fordeler ved å bli far tidlig.

– Jeg er glad jeg ble far i ung alder. Det er kjempefint både for han og meg, mener stjerneskuddet.

Livet har sjeldent vært travlere for Cengiz, enn det er i dag. Han er nemlig godt i gang med innspilling av en ny krimserie. Innspillingen gjør at Cengiz jobber lange dager og er mye borte. Derfor droppet han og Maiken premierefesten etter å ha sett filmen.

– Jeg savner Noor når jeg er mye borte, sier Cengiz.

Han tror ikke rollen som pappa har forandret ham nevneverdig.

– Jeg tror ikke jeg har forandret meg. Jeg er fortsatt like leken som jeg alltid har vært, sier han med et bredt smil.

Moro å være drømmeprins

I tillegg til katastrofefilmen «Nordsjøen», og innspilling av TV-serie, er Cengiz klar som prinsen i den norske versjonen av «Tre nøtter til Askepott». I filmen spiller han mot artisten Astrid S, som har rollen som Askepott.

– Nå skal du også bli hele Norges drømmeprins?

DRØMMEPRINSEN: Chengiz Al spiller mot Astrid Smeplass i storfilmen «Tre nøtter til Askepott» .
DRØMMEPRINSEN: Chengiz Al spiller mot Astrid Smeplass i storfilmen «Tre nøtter til Askepott» . Foto: Nordisk Film.

– Ja, vi får håpe det, jeg håper i hvert fall «Tre nøtter til Askepott» blir godt mottatt. Det er kanskje den fineste ... Nei, ikke kanskje! Det er den fineste filmen jeg noen gang har spilt i!

Denne saken ble første gang publisert 24/11 2021.

Les også