Butikkansatt kalte Ariels forlovelsesring for patetisk

- Det er ikke ringene som betyr noe, men kjærligheten som ligger i å kjøpe en ring, svarte Ariel.

Foto: Facebook skjermdump
Publisert

(SIDE2):«Mannen min eier ikke så mye, det gjør ingen av oss. Vi sparer og sparer for å kunne betale regninger og ha nok til mat i magen, men etter nesten to år som kjærester bestemte vi oss for at vi ikke ville vente mer.»

Det skriver Ariel Desiree McRae fra Tennessee i USA på Facebook-gruppen «Love What Matters». Hun forteller at hun og kjæresten bestemte seg for å gifte seg, og at kjæresten insisterte på å kjøpe forlovelsesring til henne, til tross for at han ikke hadde så mye penger.

LES OGSÅ: Morens melding til eksens nye kjæreste går verden rundt

Han skrapet sammen nok penger til å kjøpe et ringsett fra Pandora til 130 dollar, altså rett over 1.000 norske kroner. Men da paret var i butikken for å kjøpe ringene, opplevde de noe veldig ubehagelig:

«Da vi kjøpte ringene kom en dame som jobber i butikken bort til oss for å hjelpe. Hun sa «kan dere tro at noen menn faktisk kjøper disse som forlovelsesringer? Så patetisk.»

Ariels kjæreste ble tydelig lei seg og spurte gjentatte ganger om hun var sikker på at hun ville være fornøyd med disse ringene. Ariel beroliget ham og sa til damen i butikken at «det er ikke ringene som betyr noe, men kjærligheten som ligger i å kjøpe en ring.»

«Jeg ville giftet meg med denne mannen hvis han hadde gitt meg en tyggegummiring til to kroner,» skriver Ariel, og legger til:

«Mannen min var redd for at jeg ikke ville ha ham fordi han ikke hadde råd til en viss type ring. Han var redd for at kjærligheten jeg føler for ham ville svekkes fordi han ikke hadde råd til det ringsettet jeg ønsket meg. Verden har blitt sånn, og det er så trist.»

Innlegget er delt over 84.000 ganger, og i kommentarfeltet har veldig mange delt sine bilder av forlovelsesringer som ikke kostet mye.

LES OGSÅ:Tekstmeldingene alle angrer på at de sendte eksen

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

LES OGSÅ: Humoristisk advarsel til alle som tenker å få barn

Denne saken ble første gang publisert 08/12 2016.

Les også