Lindner kalender

2015 frekkeste nakenkalender?

Polen, sex og gravkister.

AVKLEDD: Dette er femte gang den polske gravkiste-produsenten utgir sin kontroversielle nakenkalender.
AVKLEDD: Dette er femte gang den polske gravkiste-produsenten utgir sin kontroversielle nakenkalender. Foto: (kalendarzlindner.pl)
Publisert

For femte året på rad stiller modeller nakne opp for den polske gravkiste-produsenten Lindner i hva som har blitt deres årlige kistekalender.

Kalenderen byr på en meget unik og spesiell blanding av nakne kvinner og , eh, nakne kister som egentlig ingen har bedt om, men en kombinasjon ingen ser ut til å klage på. For rundt 60 kroner (frakt kommer i tillegg) er det mulig å bestille et eksemplar gjennom kisteprodusentens hjemmesider.

Ifølge Lindner trykkes kalenderen opp i et begrenset opplag og er blitt et aldri så lite samleobjekt for spesielt interesserte. 

Tidligere utgaver inkluderer en EM-spesial i 2012 da Polen var med på å arrangere fotball-EM, samt en gangsterspesial.

Men det å putte gravkister og vakre, nakne kvinner sammen har selvfølgelig ikke gått upåaktet hen. I 2012 gikk den katolske kirken i Polen hardt ut mot Lindner og uttalte at døden burde respekteres og ikke blandes med sex. Lindner på sin side forsvarer kalenderen og kaller den "vakker og livlig".

Kisteprodusenten er (ikke overraskende) Polens største og startet produksjonen av kistene for å bryte ned de mørke fordommene folk kanskje har mot gravkiste-industrien.

- Sønnen min fikk ideen om å lage denne kalenderen der vi kunne vise frem noe som var delvis seriøst, livlig og noe så vakkert som polske jenter og våre flotte gravkister, fortalte Zbigniew Lindner til Daily Mail i 2013.

Ettersom vi i Side3 allerede har integrert kalender for 2015 på telefonen, tenkte vi at det ville være enklere og billigere for dere lesere om vi viste dere alle månedene her. 

Likte du denne artikkelen? Lik oss på Facebook og få med deg disse artiklene:

Denne saken ble første gang publisert 02/12 2014.

Les også