11 ganger kjendiser ble beskyldt for å photoshoppe bildene sine

Sorry folkens, dere er busta!

Foto: Skjermdump / Instagram
Publisert

Selv med egne glamsquad-team og stylister kan også kjendiser falle for fristelsen til å fikle litt med bildene sine før de poster dem i sosiale medier (og mislykkes). 

Det er alltid gøy å buste noen i et eller annet, men det å ferske noen av våre aller største kjendiser i å redigere bildene sine, er noe av det mest underholdende. 

Enkelte tilfeller er kanskje mer kjente og omtalt i media enn andre, som da Kim K tok treningsselfier sammen med Blac Chyna og endte opp med å få fokus på noe ganske annet enn den veltrente kroppen sin. Nemlig at hun hadde tuklet med flere av bildene før hun postet dem på Instagram. Eller nå nylig, da Rihanna deltok på festivalen Crop Over på Barbados, og det så ut som at tommelen hennes hadde to negler. 

Les også: Disse søstrene er kliss like Kim Kardashian og Kylie Jenner

Her er noen øyeblikk hvor det kanskje har gått litt galt i bilderedigeringen... Enjoy!  

1. Rihanna med to tomler? 

Fansen var raskt ute med å påpeke at det så ut som om det var noe rart med den ene tommelen til Rihanna på de fantastiske karnevalbildene av henne. Det så nesten ut som om den hadde delt seg i to, og i sosiale medier har det vært diskutert mye om hun hadde redigert bildet. En annen teori er at hun holder et bånd fra armpynten sin, som har samme farge. 

2. Lindsay Lohan har et skikkelig creepy hus... 

Foto: Skjermdump / Instagram

... hvor dørene ikke er rette, men bølgete, altså:/

3. Kylie Jenners jeans/rumpe

Kardashian-jentene er kjent verden over for de store rumpene sine, men da Kylie Jenner la ut dette bildet i desember 2016, ble hun beskyldt for å ha trikset litt først. Bildet er en reklame for Fashionnova og jeansene deres, og om man ser på det originale produktbildet, kan man se at den midterste beltehempen og lommene ser ut til å være forvrengt og dratt i i et bilderedigeringsprogram, kunne Mashable melde den gang. 

Les også: Celeste Barber etterligner kjendiser på Instagram

4. Det merkelige rekkverket på båten til Taylor Swift

Taylor Swift legger ut flust med squadbilder de fleste bare kan drømme om, men her ser det ut til at det har gått litt for fort for popdronningen. I høyre til bildet ser det ut til at det er noe ganske snålt med rekkverket på båten (og med vannlinjen for den saks skyld) om du titter nøye etter. 

5. Dørkarmen på badet til Kim K 

Bulkete dørkarmer er helt tydelig en kjendistrend, bare sjekk ut til venstre for puppene til Kim Kardashian. 

Les også: Instagram-bruker tar oppgjør med kroppshysteriet

6. Dørkarmen på badet til Kim K, vol. 2

Samme photoshoot, men se - her har dørkarmen på magisk vis blitt bulkete - bare motsatt vei! 

7. Teppet på hotellet til Miranda Kerr

Også den smellvakre Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr har gått i Photoshop-baret. Her er det teppet på hotellrommet som ser mistenkelig ut til å svinge innover mot kjolen hennes. Samtidig er vi ikke helt sikre på om dette bare er synsbedrag, eller et skikkelig redigert bilde. 

8. Albuen til Martha Hunt 

Vi må si at vi lurer litt på hva som skjer med høyrearmen til Victoria's Secret-modell Martha Hunt. 

9. Beyoncés ujevne trapp

Foto: Instagram / Skjermdump

Ifølge Cosmopolitan anklaget fansen Beyoncé for å ha redigert dette bildet, idet de så at det sjette trinnet fra bunnen av er veeeeldig ujevnt:(((

9. Selena Gomez' bulkete dørkarm

Foto: Instagram / Selena Gomez

Vi tipper at du bare ville ha litt ekstra volum i håret, men her ble du busta, Selena...

10. Da Kris Jenner gikk helt Facetune-overload på Gordon Ramsay 

Kris Jenner skulle bare gi en <3 shoutout <3 til Gordon Ramsay for å støtte opp om bokutgivelsen hennes. Men med på kjøpet fikk han like godt også en liten makeover i Facetune før hun la ut bilde av de to på Instagram. Sorry Kris, du skulle kanskje bare være hyggelig, men vi har sett såpass mye på TV at vi vet at Gordon Ramsay har linjer i ansiktet. Men du har fått ham til å gløde skikkelig, da. Det skal du ha :)))

11. Mysteriet med Kim Ks forsvunnede arm

Foto: Skjermdump / Instagram

Hvem har tatt armen din, Kim??? 

Les også: - Snapchat sender signaler om at unge ikke er bra nok

Og denne: 12 ting du ikke bør gjøre på Snapchat

Denne saken ble første gang publisert 13/08 2017.

Les også