Storebror

Bang & Olufsen Serenata

Serenata er storebroen til telfeonen Serene. Nykommeren er i motsetning til lillebror ganske kul, og ikke så verst brukervennlig heller.

Sist oppdatert

Bang & Olufsen Serenata

Gadgetsfakta:

Kamera: Nei

Skjermstørrelse: 2,24"

Skjermoppløsning: 240 x 240 pixels

Minnekort: Nei

Internminne: 4GB

Frekvenser: 900, 1800, 1900, 2100 MHz

HSDPA: Ja

3G: Ja

EDGE: Ja

Radio: Nei

Bluetooth: Ja

Mål: 10,95 x 6,3 x 1,97 cm

Vekt: 136 gram

Bang & Olufsen har virkelig skjerpet seg fra den gamle til den nye telefonen sin. Der den gamle feiler totalt, vokser Serenata fram og retter opp i feilene til lillebror.

De har introdusert en trykkfølsom skjerm og droppet det grusomme «knappehjulet» fra forrige mobil. For å skrive snurrer man på hjulet og trykker på senterknappen. Det er en mye bedre måte å løse det på enn hos Serene. Å skrive meldinger er ikke smertefullt, bare litt ømt.

Sklir man mobilen fra hverandre kommer verdens største høyttaler til syne, i alle fall nesten. Denne fungerer enten som konferansetelefon eller som stereoanlegg, og lyden er rett og slett helt rå! Stort sett hele musikkspilleren fungerer utrolig bra. Man kan til og med bla i albumcover.

Ellers er mobilen veldig standard. Man kan surfe litt, og titte litt i kalenderen, men det er faktisk omtrent det hele. De har til og med fjernet kameraet som var i forrige versjon.

Denne saken ble første gang publisert 24/06 2008, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også