WeVideo

Effektiv og praktisk

WeVideo er rask og effektiv, men du må betale for å få ut det beste av appen.

VERTIKAL: I WeVideo for Android jobber man med klippene sine i en vertikal tidslinje. Det fungerer faktisk overraskende bra.
VERTIKAL: I WeVideo for Android jobber man med klippene sine i en vertikal tidslinje. Det fungerer faktisk overraskende bra. Foto: Skjermbilde fra WeVideo
Publisert Oppdatert

WeVideo er en «norsk» app som i sin tid ble utviklet for bruk sammen med TV2, men som vokst seg til en selvstendig app, som faktisk blir brukt av mediehus for mobil videoproduksjon. WeVideo har en effektiv import av media. Her kan du velge flere klipp for import samtidig – og de legger seg i den rekkefølgen du valgte klippene. Klippene legger seg ikke på en tradisjonell horisontal tidslinje, men på en vertikal tidslinje som du jobber i ved å skrolle opp og ned på skjermen. Det fungerer faktisk overraskende godt. Det gir god oversikt og du kan slette et klipp bare ved å sveipe det til høyre eller venstre.

Ved å klikke på et klipp, så kan du beskjære det i begge ender, legge på tekst eller titler, justere lyden

WeVideo har også en rekke låter tilgjengelig slik at du kan legge på musikk som passer til filmen din. Det er også lett å legge på voice over.

WeVideo er rask i bruk og tilbyr å publisere videoen vår til YouTube via appen. I tillegg kan du dele til alle tjenester du har tilgjengelig på via telefonen. Det vil si at om du bruker Facebook, Instagram og andre apper – vil du kunne dele til disse appene. Det er faktisk en løsning som fungerer bra.

WeVideo støtter ikke 4K og den tilbyr heller ingen konvertering av 4K-klippene våre slik PowerDirector gjør.

Gratisversjonen av appen har også noen begrensninger, som at du kun får publisert fem minutt video i måneden og du får kun 720p-oppløsning. Vil du ha mer "spilletid" og HD-video må du betale. Du kan velge mellom 10 dollar (greit valg om man vil teste ut appen) eller 39 dollar per år. Ved å betale får du også tilgang til et større musikkbibliotek og du slipper WeVideo-logo på videoene dine.

Men, er du villig til å betale er WeVideo en supereffektiv redigeringsapp som raskt samler videofilene dine til en severdig film.

Leverandør: WeVideo Inc.

Pris: Gratis, kjøp i appen mulig

Vil du lese flere slike saker?  Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning