Magisto Video Editor & Maker

Sosialt fokus

Magisto har valgt en automatisert og sosial tilnærming til videoredigering på mobilen.

BEGRENSET: Magisto føles litt begrensende, men har mye automatikk å by på og den lager pene filmer.
BEGRENSET: Magisto føles litt begrensende, men har mye automatikk å by på og den lager pene filmer. Foto: Skjermbidle fra Magisto Video Editor & Maker
Publisert Oppdatert

Magisto har en enkel og effektiv tilnærming til videoredigering.

Her er det fokus på sosiale medier og deling. Appen lar deg velge flere klipp for import samtidig. Enten fra mobilen din eller fra Google Drive. Når det er gjort velger du redigeringsstil.

Som du kanskje skjønner legger Magisto opp til en heller automatisert redigeringsform.

Når du har valgt stil, så kan du også musikk med «humør». Fra positiv via avslappet til trist». Valget påvirker videoen din.

Magisto lar deg så velge lengde på filmen din – perfekt for sosiale medier med andre ord, der kjapt og effektiv er viktige stikkord.

Vil du ha en film på mer enn et drøyt minutt må du betale 35 kroner i måneden eller 140 kroner i året.

Det synes vi kanskje er litt drøyt når vi sammenligner med gratisutgavene av både WeVideo og PowerDirector. Når du har valgt lengde er det bare å trykke «Make my Video» og vips så blir filmen din redigert.

Da blir filmen din lastet opp og trolig redigert i «skyen». Dette tar litt tid og gjør at Magisto ikke er løsningen for deg som vil redigere film på farten. Magisto Video Editor & Maker er morsom og effektiv og passer bra om du deler mye på Facebook og Instagram.

Her vil du trolig klarer deg med tidsbegrensingen på 1 minutt og 15 sekunder per video og på den måten unngå betalingen. For alle andre tror vi både WeVideo og PowerDirector er bedre valg. Magisto tar 4K-filmen vår, men vi får lite informasjon om hvilken kvalitet filmen vår faktisk er i.

Leverandør: Magisto

Pris: Gratis, kjøp i appen mulig

Vil du lese flere slike saker?  Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning