KineMaster – Pro Video

Enkel og proff

KineMaster kan gjør det veldig enkelt for deg - eller veldig avansert.

AVANSERT: KineMaster – Pro Video lar det redigere enkelt eller avansert. Valget er ditt.
AVANSERT: KineMaster – Pro Video lar det redigere enkelt eller avansert. Valget er ditt. Foto: Skjermbilde fra KineMaster – Pro Video.
Publisert Oppdatert

Med «Pro Video» i navnet legger KineMaster listen høyt. Starten på KineMaster er enkelt. Det er raskt og enkelt å legge til mange klipp samtidig.

Klippene legger seg på en tidslinje i den rekkefølgen du velger dem. Neste trinn er å velge tema og du kan legge på enkle tekster og bakgrunnsmusikk. Dette skiller KineMaster for så vidt ikke fra mange andre videoredigeringsprogrammer for mobilen, men det er herfra og ut at KineMaster «skinner».

For når du kommer til det siste trinnet før du skal lage ferdig filmen din, dukker det opp et fullverdig redigeringsmiljø der du kan legge på plakater, tekster, voice over, overganger, effekter, morsomme symboler og du kan legge på flere spor. Det siste koster riktignok penger (232 kroner i året i abonnement).

Du må også abonnere om du vil lagre resultatet uten vannmerker. KineMaster støtter ikke 4K og konverterer heller ikke 4K-klippene våre.

Rendringen av testfilmen vår går raskt og du kan lagre den lokalt og dele den til de valgene mobilen din har tilgang til, som Facebook og Instagram.

KineMaster - Pro Video er først og fremst for deg som jakter de mer avanserte mulighetene og er villig til å betale for det.

Leverandør: NexStreaming Corp.

Pris: Gratis, kjøp i appen mulig

Abonnement: Om du vil unngå vannmerke. 42 kr/md.

Vil du lese flere slike saker?  Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning