Revo K2 vs. Geneva Sound S DAB

Designperler med DAB

Stappfull av funksjonalitet møter Revo K2 en DAB-oppdatert Geneva S. Slaget skal handle om funksjonalitet vs. design og god lyd.

STATIV: Geneva Sound S DAB kan brukes med eller uten stativ. Stativet er inkludert på Model S.
STATIV: Geneva Sound S DAB kan brukes med eller uten stativ. Stativet er inkludert på Model S. Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Design, god lyd og praktiske løsninger. Våre to duellanter byr begge på god radiofunksjonalitet, dokking for iPhone og godt design. Men der Geneva S DAB er en rendyrket dokkinghøyttaler med radiofunksjonalitet, er Revo K2 en nettverksorientert radio med en usedvanlig form og med parkeringsplass også for iPad.

I vår test har vi først og fremst lagt vekt på lyd, radiofunksjonaliteten, design og brukervennlighet.

Konklusjon

Smak er en subjektiv faktor som det noen ganger kan være vanskelig å forholde seg til. I denne radioduellen har vi satt to radioer med dokkingsystem opp mot hverandre.

Hvorvidt du skal velge den ene eller den andre kommer an på hvor du skal plassere radioen og hva du skal bruke den til.

Dersom du trenger de litt mer avanserte funksjonene og tilkoblingsmulighetene som Revo K2 byr på, som internettradio, nettverksstreaming og iPad-dokking, har du en bra kandidat i denne nye modellen fra Revo Radio.

Det som har gjort at vi har tippet duellen i favør til Geneva S er først og fremst lydbildet og plasseringsvennligheten. Der Revo K2 vil være litt vanskelig å finne plass til, smetter Geneva S pent på plass. Revo K2 krever ikke store arealet, men strekker seg i høyden. I tillegg trives den best i et hjørne slik at lyden fra sidehøyttalerne kan bruke bakveggene som reflektorer.

Pris er også en medvirkende faktor. Mens Revo K2 koster 4.000 kroner, får man Geneva S DAB til rundt 2.700 kroner.

Har man ikke bruk for all den ekstra funksjonaliteten og tilkoblingsmulighetene til Revo K2, så er Geneva S et bedre valg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen