Vi menn poker

Rosabloggeren

Intet team uten en skikkelig rosablogger som kan fortelle om absolutt alt som skjer. Vår blogger heter Drea Utvik Karlsen, har tenkt til å bli best på laget og vi overser glatt at hun er fan av Manchester United.

Sist oppdatert

Drea Utvik Karlsen bor på Frøya, en utpost på et skjær langs den vakre Trønderlagskysten. Hun er fotograf og en over middels populær blogger, og har skaffet seg en ambassadørjobb for Unibet. Nå skal hun også spiller poker for oss, og vi forventer oss blogginnlegg om livet bak den glamorøse fasaden som Team vimennpoker.no-spiller. Hva spiser Thomas Myhre til frokost, hvilke kleskombinasjoner har Geir Egholm valgt og hvor mange øl ble det egentlig på Ørjan Skommo etter at han gikk videre fra dag 1A i main? Dessuten har Drea tenkt til å spørre og grave, diskutere og lære, og vi blir ikke overrasket om vi ser henne komme i penga både på ladies og i main.

Spillerprofil:

Navn: Drea Utvik Karlsen

Alder: 24

Født: Født og oppvekst på Frøya, utenfor Trondheim.

Bosted: Bor også på Frøya for tiden, men har planer om å komme meg tilbake til Trondheim etter hvert.

Yrke: Journalist i Hitra-Frøya lokalavis, fotograf og blogger.

Sivilstatus: Singel

Spiller poker på: Unibet, selvfølgelig!

Live/nett: 01/99. På Frøya er det ikke mange livelag, så det blir mest nett, gitt!

Hva er det med poker som fascinerer deg mest?

Det som fascinerer meg mest er egentlig at alle tror de er mye bedre enn de er. Helt til man kanskje oppdager hvor dårlig man er. Ironisk nok er det DA man har blitt bedre, om du skjønner hva jeg mener. Ellers er hele spillet fascinerende i seg selv. Det krever så mye på flere plan. Det er ikke bare å kunne reglene eller være god til å bløffe. Man må være observant, se, høre, og følge magefølelsen. Man må være modig, men ikke overmodig. Man må være ivrig, men ikke overivrig. Å finne balansegangen i spillet er en fascinerende jakt.

Hva er det aller morsomste du har opplevd i poker?

Nei, si det … Jeg syns jo det var utrolig morsomt å vinne min første turnering på nett. Det var i april for to år siden, rett etter at jeg fikk øynene opp for poker under NM. Jeg hadde $5.50 igjen på PokerStars etter en stakedeal, og valgte å spille en $5r-turnering. Jeg hadde altså ikke nok dollar til verken rebuy eller addon, men slo feltet på 1500 deltagere og vant 4,3k allikevel. Litt av et adrenalinrush for meg som bare var vant til å spille for en 50-lapp med kompisgjengen!

Hvilke egenskaper tilfører du Team vimennpoker.no?

Jeg er absolutt ikke den med de beste pokerferdighetene på laget, snarere tvert imot, men jeg vet jeg kan bidra med gode diskusjoner siden jeg spør om det jeg lurer på, tør å sette spørsmålstegn til alt det de andre mener og alltid er nysgjerrig og ivrig etter å få vite hvorfor. Også er jeg som regel ei gladjente, da. Som er glad i å prate, le og ha det gøy.

Hvis du hadde en superkraft, hvilken skulle det ha vært?

I poker hadde det vært greit å kunne se gjennom korta, da. Hadde jo gjort det å vinne endel lettere. Ellers i livet hadde det vært knall å kunne reist i tid akkurat når man vil. Da er man både udødelig og kan oppleve spennende ting på nytt!

Vi er på bobla i Main i NM, det er kast frem til deg i cutoff. Du ser ned på JJ, men har bare 10 BB igjen. Alle tre bak deg har minst 20 BB. Hva gjør du?

Cutoff? Hva er det …?

Nei da. Jeg hadde pusha, selvfølgelig. Easy. Boblespill påvirker ikke akkurat den avgjørelsen.

Hva er ditt mål i NM?

Jeg vil jo helst komme i penga i både ladies og main, da! Det er målene.

Og andre planer for resten av pokeråret 2014?

Siden jeg er så heldig å være endel av Unibet-teamet, så blir det nok en tur eller to til Unibet Open-events! Det gleder jeg meg veldig til!

Du eier ingenting annet enn en 100-lapp i verden, du står utenfor et kasino. Hva gjør du?

Da er det bare å gamble i vei, da. Ikke mye igjen å tape, så mye verre kan det jo ikke bli.

Favoritt fotballag?

Manchester United! Det har det vært siden jeg var seks år, og kommer alltid til å være. Og som en ekte trønder må jeg jo også heie litt på Rosenborg, selv om norsk fotball ikke lenger er like interessant som det var for ti år siden.

Favoritt artist eller band?

Med tanke på at pokernicket mitt er KaizerDrea, så sier det seg kanskje selv? Kaizers Orchestra er favorittbandet, og har vært det siden jeg var 15 år!

Resten av teamet:

Geir Egholm

Ørjan Skommo

Henrik Tollefsen

Emil Weber Meek

Karin Bruteig

Thomas Myhre

Stine Marie Bringsli

Fredrik Akerholt

Denne saken ble første gang publisert 28/04 2020, og sist oppdatert 20/01 2021.

Les også