«Petter Uteligger» er blitt pappa

Petter Nyquist er blitt tobarnsfar.

Publisert

(SIDE2):Petter Nyquist og samboeren Mari Jagmann har fått en sønn, forteller han på sin Instagram-profil fredag. Den lille gutten skal hete Marius.

Nyquist er kjent fra TV 2-serien «Petter Uteligger». Slik deler han den gode nyheten:

«Sixpence'n er på plass, stemningen i taket og bare 1 døgn etter fødselen spretter Mari rundt med kameraet for å knipse bilder av en sykt stolt pappa med lille Marius», skriver han til bildet.

Samboerparet har fra før en datter sammen på 4 år.

Vant publikumspris

Nyquist er blitt et kjent TV-fjes etter dokumentarserien som skildrer uteliggermiljøet i Oslo. Serien gikk på TV 2 i fjor og i år, og ble en stor suksess. «Petter Uteligger» vant Gullruten 2016 i klassen beste dokumentarserie. Hovedpersonen selv vant publikumsprisen.

LES OGSÅ:«Skam» ble Gullrutens store vinner - stakk av med tre priser

I serien får vi se hvordan Nyquist sier hadet til sin trygge og fine hverdag på Kolsås, med samboeren Mari og datteren, og begir seg ut på gata i Oslo. Det eneste han tar med er filmkamera og klærne han går i. Etterhvert blir han kjent med personer i uteliggermiljøet, og en av dem er Svein Stang. Han deler alt han eier med Nyquist. Til sammen lever han 52 dager på gata, og serien har i ettertid vekket en rekke følelser hos publikum og satt uteligger - og rusmiljøet i Oslo på dagsorden.

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 05/08 2016.

Les også