Jahn Teigen:  Jeg er en ensom sjel

Men her synger han i «Allsang på Grensen».

Foto: Jan Arild Slinning, TV 2
Publisert

(SIDE2): Jahn Teigen har de siste 20 årene bodd i Sverige. Der elsker han å leve sitt anonyme liv.

Lengter ikke fra

– I begynnelsen kom alt som var av folk med kamera, nyheter og sånn. Men de skjønte fort at jeg ikke hadde flyttet dit for å bli kjent i Sverige. Det er så deilig å være der og ikke forholde seg til det, sier han til TV 2.

Det er i forbindelse med premieren på «Allsang på Grensen» på TV 2 i kveld at Teigen skal opptre og lar seg intervjue.

Video: Jahn Teigen på "Allsang på Grensen" (saken fortsetter).

Screen9v2

- Det beste med å være i Sverige er at jeg lengter. Men jeg lengter ikke fra. Lengselen gir meg styrke. For det er noe å prøve å finne ut av, sier han.

Lett rørt Teigen

Sist gang han deltok i Allsang, ble han veldig rørt over mottakelsen.

- Det er noen som har sagt det har noe med alderen å gjøre, men det er mye enklere å begynne å gråte nå enn for en del år siden. Jeg vet ikke hva det kommer av, men det undersøker jeg. Kanskje kommer det en liten sang om det også, det holder jeg faktisk på med, sier han, med et glimt i øyet.

«Allsang på Grensen» sendes torsdag kveld, 20.00

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));



Denne saken ble første gang publisert 23/06 2016.

Les også