Rips i frysen?
Den friske smaken av rips passer godt både desserter. I tillegg er det syrlige bæret fylt av antioksidanter og mineraler.

1. Sett ovnen på 180°C (160°C varmluft).
2. Bruk mikseren til smøret er blitt kremete, tilsett sukker, vaniljesukker, mandelessens og en klype salt. Rør så inn egget.
3. Bland sammen mel, malte mandler og bakepulver og ha det i smørblandingen. Ha det over i en liten springform, tilsett bær og stek kaken midt i ovnen i 25 min.
4. Pisk eggehvitene til de er stive og tilsett gradvis melisen til du har en fin marengs.
5. Ha marengs på toppen av kaken og skru opp temperaturen til 220°C (200°C i varmluft) og stek videre i 8-10 minutter til.
6. Ta kaken ut av ovnen og avkjøl på rist. Pynt med mynteblader og f.eks. spiselige småblomster.