Golf GTI Cabriolet

Toppløs og løssluppen

Noe for sommeren.

Publisert Oppdatert

Dette er den mest kraftfulle Golf Cabriolet noensinne med 210 hestekrefter. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,3 sekunder. Toppfarten er 237 km/t med manuelt gir og 235 km/t med DSG girkasse.

GTI kabriolet har alle de samme kjennetegnene som en vanlig Golf GTI. Som for eksempek grillen med rød omramming, bikubemønster og GTI-emblem.

Den får også GTI-støtfanger, diffusor bak, eksosrør i krom, LED-baklys, kanalskjørt og 17-tommers lettmetallfelger som standard. Innvendig har bilen sportsseter som identifiserer kabrioleten som en GTI. Automatisk klimakontroll og RCD 210 audio system er også standard.

Taket på Golf kabriolet kan åpnes og lukkes i hastigheter opp til 30 km/t. Elektrohydraulisk drift sørger for at det tar rundt 9,5 sekunder å åpne taket.

Vi har testet siste generasjon Golf GTI som kabrioleten er basert på.

Om nyeste GTI skrev vi blant annet: "Siste generasjon Golf, nummer seks i rekken, skuffer ikke. Den er overraskende potent og vekker bilfølelser få andre biler er i nærheten av. Morofaktoren i GTI er meget høy og passer den aktive sjåfør som hånd i hanske. Styrefølelsen er svært god og bilen reagerer lynkjapt på førerens kommandoer gjennom ratt og pedaler".

REALISERES: GTI-kabrioleten er nærmest en realisering av denne spesialversjonen som Volkswagen har vist frem før.
REALISERES: GTI-kabrioleten er nærmest en realisering av denne spesialversjonen som Volkswagen har vist frem før.

Les også:

Her er verdens raskeste kabriolet

Råere kabriolet får du ikke

Soldoningen som passer styrtrike husmødre

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen