Ford Mustang

Så mye vil Ford Mustang koste i Norge

Kommer til Norge på lik linje med andre Ford-er

Publisert Oppdatert

Mange har vært nysgjerrige på prisene på nye Ford Mustang som kommer til Europa i løpet av året, og skal omsettes gjennom Fords eget forhandlernettverk på lik linje med Ford Mondeo og Ford Focus.

Nå har Ford endelig bekjentgjort prisene på Mustangen

Mustang-kunder kan velge mellom en 2.3-liters EcoBoost-motor på 314 hk eller en 5.0-liters V8-motor med 418 hk i et fastback- eller kabriolet-karosseri.

Startprisen for fastbackmodellen med EcoBoost-motoren er 730.000 kroner, mens V8-eren vil koste 1.220.000.

Til sammenligning når det gjelder pris, så koster en Porsche Cayman med 2,7-liters motor på 275 hk (6 syl), fra 795. 900 kroner. En Audi TTS med 2,0-liter på 310 hk og quattro koster fra 770 700 kroner.

Smarttelefon- og nettbrettbrukere kan i nær fremtid laste ned en ny app hvor de kan se nøyaktig hvordan deres valgte Mustang vil komme til å se ut. Den nye appen vil i tillegg til å vise bilen med ønsket karosseri og farge (det er i alt ti farger å velge mellom, inklusive Competition Orange og trelags Triple Yellow) spille realistisk Mustang-motorlyd, ifølge Ford. En konfigurator vil gjøre det mulig for potensielle kjøpere å spesifisere bilen og se hva prisen blir.

- Med den nye appen vil kundene også kunne se hvordan den nye Mustang-modellen vil ta seg ut utenfor deres eget hus, lover Steve Kimber, adm. direktør hos den norske Ford-importøren.

Ford tilbød de første 500 eksemplarene av Ford Mustangs for europeiske kunder i forbindelse med fjorårets UEFA Champions League-finale i Lisboa. Over 9300 personer registrerte seg for å kunne reservere en bil i løpet av finalekampen. De første 500 bestillingene raste inn i løpet av bare 30 sekunder.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning