Marex 375

Frisk oppfølger

Marex har lagt fram planer for ny 39-foter til høsten, og oppfølgeren til 370 ACC.

OPPFØLGER: Marex 375 er basert på samme designuttrykk som Marex 370 ACC.
OPPFØLGER: Marex 375 er basert på samme designuttrykk som Marex 370 ACC.
Publisert Oppdatert

Nyheten Marex 375 er basert på samme designuttrykk som Marex 370 ACC. Verftet har ønsket å utvikle en båt for ferie og familie, hvor grunntanken har vært mye plass på dekk.. Det er gjort plass til to store sittegrupper, en innenfor skyvedøren og en utenfor - samt et stort pantry oppe.

Sittegruppen ute kan ryddes vekk eller det kan bygges løsninger etter ønske. Hovedvekten er lagt på at dagens kunder ønsker å oppholde seg oppe uten sittegruppe under dekk.

- Vi har også forsøkt å gi båten en skipsfølelse i utformingen av baugen og nedsenkede dollbord. Sjøegenskapene på Marex 375 vil bli like gode som på 370 ACC. Det er ett lett og planende skrog, bygget for singel eller dobbel-motor på drev eller aksel, opplyser salgs- og markedssjef i Marex, Thomas Aalrud i en pressemelding.

Rommelig under dekk

Under dekk vil den ha to store doble lugarer. I den rommelige rederkabinen vil det bli full ståhøyde, og en stor dobbelkøye og rikelig med skapplass. I den senterplasserte doble midtkabinen vil det også være godt med plass. Toalettet og dusjrom vil være plasser mellom begge kabinene. Alle kabinene skal få generøst med lys gjennom innfelte sidevinduene.

To sittegrupper

Tekniske data Marex 375

  • Lengde: 12,0 m
  • Skrog: Planende
  • Bredde: 3.55 m
  • Dypgang: 0.97 m
  • Konstruksjonskategori (CE): B
  • Design: Marex
  • www.marex.no

375 vil også ha to store sittegrupper, med sitteplass til rundt seks personer i hver sittegruppe.

Den fremre delen av sofaen kan vippes bakover slik at man får to sitteplasser i kjøreretningen.

- Vi har integrert en barstolløsning ved det ene bordet som spesielt kokken vil sette pris på. Pantryet er plassert ute, da svært mange av våre kunder ikke liker å lage mat under dekk, opplyser Aalrud

Byssa vil inneholde et stor 130 l kjøleskap og en 35 liters fryser pluss en ovn som standard. Stekeovn og kokeapparat bruker gass. Byssa vil få en mengde skuffer og skap for oppbevaring av alt kjøkkenutstyr.

Sittegruppen ute skal enkelt kunne gjøres om til en fantastiske stor solseng på flotte dager. Med to store sittegrupper i båten, har man luksusen med å velge hvor man vil sitte i henhold til være og vind.

Ergonomisk førerplass

Båten vil bli utstyrt med single eller doble drev. Styrekonsollen på 375 skal ha fått en ergonomisk utformet og ukomplisert dashbord, uten for mange instrumenter, men like vel med plass til en stor plotter.

Båtbyggeren har ellers gjort det lett å bevege seg rundt på båten grunnet de brede nedsenkende dollbordene og egen passasje fra badeplattformen rett inn i cockpiten. På badeplattform har de laget en sittebenk og lagringsplass for fendere og annet utstyr.

- Marex jobber kontinuerlig med å komme frem med smarte nye kalesje løsninger, når vi lanserer en ny modell. Over cockpiten vil båten få en stor skyvetakluke. Over akterdekket på 375 har vi skyvetak med presenning som på vår siste 37 foter men vi har igjen tenkt nytt og praktisk. Vi lar det siste bli en overraskelse, avlsutter Aalrud.

LES OGSÅ:

Slik er lillesøsteren Marex 320 ACC

FULLRIGGER: Byssa vil inneholde et stor 130 l kjøleskap og en 35 liters fryser pluss en ovn som standard. Stekeovn og kokeapparat vil være på gass. Den vil ha en mengde skuffer og skap for oppbevaring av alt kjøkkenutstyr.
FULLRIGGER: Byssa vil inneholde et stor 130 l kjøleskap og en 35 liters fryser pluss en ovn som standard. Stekeovn og kokeapparat vil være på gass. Den vil ha en mengde skuffer og skap for oppbevaring av alt kjøkkenutstyr.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen