Land rover

Kjøkken med firehjulstrekk

Kokken Jamie Oliver har skaffet seg en Land Rover som må være alle kokkers drømmebil.

Publisert Oppdatert

Du vet kanskje hvem Jamie Oliver er? Den britiske kokken som ble kjent gjennom tv-programmet The Naked Chef, som senere startet en slags kampanje for å få engelske skolebarn til å spise noe annet en potetgull til lunsj og som nå eier en haug med restauranter verden rundt og fortsatt koker på TV?

Nå har Oliver hatt fått en bil som må være aller kokkers drøm, en spesiallaget Land Rover Discovery fra Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Men i motsetning til andre biler fra SVO, så dreier det seg ikke om råere ytelser, mer eksoslyd og større bremseskiver. Denne er mer tunet mot kjøkkentjeneste. Den er kort og godt et mobilt kjøkken.

Derfor kommer den med ting som slide out-kjøkken med en arbeidsflate som er 1,1 x 1,5 meter, vask og to gassbluss, slow cooker i motorrommet, hjulkapsler som kjerner smør, brødrister i midtkonsollen og plass for krydderhylle og en liten kjøkkenhage i bakvinduet. Og hva er vel mer naturlig enn at bilens grill har elektrisk uttak for grillspyd til rotisserie? Dessuten fungerer girhjulet som salt- og pepperkvern, mens lysindikatoren også er en dispenser for olivenolje og eddik. Egen skuff for syltetøy, en iskremmaskin, morter og flere forskjellige oppbevaringsrom hører også med.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning