Bilkrasj – skremmende tester

Verdens verste krasjtester

Se krasjene, og bli skremt.

Publisert Oppdatert

Man skal ikke tro at det er ufarlig å kollidere, uansett om man har en bil med høyeste rangering i alle verdens tester. Det er en reell fare for alvorlige skader og død når man kommer ut for en ulykke i høy hastighet.

Men det finnes definitivt noen biler som man burde holde seg unna for en hver pris. Vi har samlet noen videoklipp som viser deg hvilke biler du aldri bør sette deg inn i.

Hva synes du om Klikk Motor? Svar og vinn her.

Kina er forholdsvis godt representert på listen, noe som kanskje forklarer hvorfor kinesiske biler ofte er ganske billige.

Jjiangling Landwind og Brilliance BS9 er begge relativt nye biler som er blitt testet av NAFs tyske søsterorganisasjon ADAC, og de følger samme testprosedyrer som NCAP-organisasjonene (New Car Assessment Programme). Det betyr at de ble krasjet i 64 km/t - med et forferdelig resultat.

Historien bak de to siste, og verste, testene vi her viser deg, er uklar. Enkelte kilder sier at VW Transporter-videoen er en test av et nytt anlegg, og ikke bilen. Det er ingen dukker i bilen, og den er heller ikke utstyrt med de karakteristiske klistremerkene som brukes til å kalkulere farten.

Det er uansett helt sikkert at vi ikke ville sittet inne i en fullastet Transporter som treffer en vegg.

Den siste videoen har også en uviss bakgrunn, men det skal visstnok være en kinesisk bil.

Les også:

Nye VW Golf møter veggen

Over halvparten av nye MCer med ABS

For at du skal ha noe å sammenligne disse dødsfellene med, har vi også lagt inn en video av en BMW 3-serie. Den kan smykke seg med fem EuroNcap-stjerner.

Jiangling Landwind krasjer i 64 km/t

Brilliance Bs9 krasjer i 64 km/t

Volkswagen Transporter T3

Ukjent bil

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning