Video

Våre kuleste bilvideoer

Vi jobber for å gi deg den beste norske bilvideotjenesten på nett. Her er de beste videoene hittil.

Publisert Oppdatert

Nissan GT-R

Nissan superbil er i Norge, og vi har kjørt den på landeveien. Etterfølgeren til bilen som fikk kallenavnet "Godzilla", Nissan Skyline GT-R, skuffer absolutt ikke.

Det føles som om alle komponentene er skreddersydd for hverandre - og for å levere ekstreme ytelser.

Se videoen av den ekstreme japaneren her.

Alfa Romeo MiTo

Vi hadde store forventninger til Alfas minstemann. Kunne den levere det Alfa Romeo lovet? De sier nemlig at bilen er den mest sportslige i klassen.

Vi prøvekjørte den kvikkeste varianten, med en 1,4-liter på 155 hester. Bilen er rask og forholdsvis morsom å kjøre. Men holder det til å vippe Mini av tronen?

Se videoen av den italienske småbilen her.

Audi TTS

Den hittil heftigste versjonen av sportscruiseren TT imponerte oss voldsomt. 2,0 TFSI-motoren er velkjent, men i TTS har den fått intet mindre enn 272 hester. Det gjør at denne TT-en flytter seg fra null til hundre på 5,2 sekunder.

Utseendet er en smakssak, men TTS har definitivt fått de små detaljene som gjør at man ser at det er snakk om mer enn en vanlig TT.

Til våren kommer det en enda grommere versjon, TT-RS, med rekkefemmer og turbo. Les mer om den her.

Se video av Audis mini-R8 her.

Peugeot 207 RC

RC er Peugeots heftigste biler, og 207 RC befinner seg i denne klassen. Motoren er den samme som du finner i blant annet Mini Cooper S. Det i seg selv lover godt, men når denne motoren er koblet på en upresis og lite sjaltevillig girkasse fungerer det dårlig i en GTI-bil.

Utseendemessig er derimot Peugeot 207 RC helt på høyde med konkurrentene. Interiøret er også blant de aller tøffeste i klassen, med sine supergode bøttestoler.

Se video av Peugeots versting her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning