Ferrari California - interaktiv kjøretur:

Du kan "kjøre" Ferrari California nå!

Alle som vil kan nå ta seg en virtuell kjøretur med Ferrari California.

Publisert Oppdatert

Ferraris kommende, åpne California skal by på det beste av alt. Den har en 4,3-liters V8 på 460 hk, og i tillegg til å være ordentlig morsom å kjøre på svingete vei, skal den også være både praktisk, rommelig og komfortabel nok til å kunne fungere som kjøretøy i det daglige.

Den sjudobbelte F1-verdensmesteren Michael Schumacher har vært dypt involvert i utviklingen av den kommende 2+2-seteren California, helt fra prosjektets start. Les om dette her.

California gjør 0-100 km/t på under fire sekunder, og selv om den blir en av de rimeligste Ferrariene i programmet, blir den fortsatt forbeholdt de få.

Bli med på kjøretur!

Ferrari har frigitt litt og litt informasjon om den nye bilen, på et eget nettsted som er lagd spesielt for California. Nå gir de alle som vil mulighet til å bli med på en kjøretur i den vakre bilen - riktignok i virtuell versjon.

Den italienske bilprodusenten har fått Polyphony Digital - dataspillgiganten som har lagd den legendariske Gran Turismo-bilspillserien til Playstation - til å lage den virtuelle kjøreturen. Og den er definitivt verdt en kikk.

Klikk deg inn på Ferrari California-hjemmesiden, og nyt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning