Testsamling: Millionbiler

Her er bilene du drømmer om

Vi har testet 12 biler med en startpris på over millionen.

KLASSISK LUKSUSBIL: Jaguar er et merke med stolte tradisjoner når det kommer til luksusbiler.
KLASSISK LUKSUSBIL: Jaguar er et merke med stolte tradisjoner når det kommer til luksusbiler. Foto: FOTO: Egil Nordlien HM Foto
Publisert Oppdatert

Vi Menn Bil tester det aller meste som finnes på det norske markedet. Det inkluderer alt fra minibiler som Fiat 500, elbiler som Peugeot iOn og familiebiler som Mazda5 til luksussyvsetere og superbiler.

Enten du har mye penger i bakhånd og er på biljakt, eller om du bare er ute etter å drømme litt, bør du finne noe som tilfredsstiller din smak her. Felles for alle bilene er høye ytelser og mye luksus. Samt ekstrautstyrslister som er lengre enn en semitrailer.

Det er nemlig i disse bilene produsentene lanserer ny teknologi først. Her kan du få ting som nattkameraer, skjermer som kan vise forskjellig bilder til fører og passasjer, karbonkeramiske bremser og nanolakk som reparerer seg selv. Men det koster.

Det er ikke umulig å krysse av ekstrautstyr for over 400.000 kroner. For den prisen kan du få en godt utstyrt familiebil.

Ikke overraskende er nesten alle bilene på lista tyske. 9 av bilene kommer fra Tyskland, mens de tre resterende blir bygget i England.

Under finner du alle bilene vi har testet som har en startpris på over millionen sortert fra dyrest til billigst.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning