Bilquiz:

Hva kan du om Tesla?

Ingen andre bilprodusenter skaper så mye blest og interesse rundt produktene sine som Tesla. Ta vår quiz og se hva du kan om Tesla.

Tesla-quiz

Start quizen

Publisert Oppdatert

Det skjer store ting hos Tesla om dagen. Elon Musks "secret master plan" er i ferd med å bli realitet, og etter at Tesla nylig åpnet for bestilling av deres volummodell, Model 3, har snart 400 000 mennesker bestilt den kommende elbilen.

Tesla har, både med Roadster og Model S, bevist at de kan bygge gode elbiler. Og det skjer mye spennende framover. SUV-en Model X er snart å se på norske veier, og om 2-3 år dukker de første Model 3-bilene opp.

I et marked der biler blir mer og mer like, er det gøy å se at Tesla byr på noe helt nytt og vekker entusiastene til livet. Få - om noen - andre bilprodusenter skaper så mye blest og debatt som det Tesla gjør, og det skal ikke mer enn en twittermelding fra Elon Musk til før det koker i sosiale medier.

Med så mange og sterke meninger, og ikke minst så stor interesse, syns vi det var på sin plass med en vanskelig quiz om Tesla. Ikke bare om bilene, men også om historie og teknologien rundt. Derfor spør vi; hva kan du om Tesla? 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning