NISSAN FORIA:

SPORTSLIG OG LEKKERT NISSAN-KONSEPT

Nissan viser friske takter og pene linjer i sitt nyeste konsept.

434a609b2e2c8.jpg
434a609b2e2c8.jpg
Publisert Oppdatert


img
img
img
img
I Tokyo viser Nissan fram sitt Foria-konsept. Den vakre og kompakte 2+2-seteren skal være eksklusiv og full av flotte detaljer, samtidig som den i følge produsenten også skal by på en sportslig kjøreopplevelse.

Et konsept, men

Nissan sier at bilen er ment å være en sportslig og elegant bil med herlig kvalitetsfølelse og gode prestasjoner. Den er foreløpig bare et konsept, men Nissan har jo tidligere vist at de er villige til å bygge biler litt utenom det vanlige.

Foria-konseptet har aluminiumskarosseri og fire dører (de to bakre er "selvmordsdører", akkurat som på Mazda RX-8). 18-tommere er på plass, og lyktene skal (også dette i følge Nissan) minne om edelstener.

Førerfokusert og høyteknologisk

Nissan sier ikke mye om hva som befinner seg under skallet. Det vi vet, er at den har "en middels stor" motor foranm, og bakhjulstrekk. Girkassa er automatisk og kan overstyres med hendler bak rattet.

Innvendig er det fokus på eleganse. Alle knapper, brytere og instrumenter er ment å appellere til de som elsker mekanikk, og multifunksjonsdisplayer og -kontroller skal gjøre det enkelt å operere alle bilens funksjoner.

Krysser fingrene!

Instrumentpanelet, midtkonsollen og dørsidene er kledd i tykt og mykt skinn, og håndsydde sømmer skal visstnok gi en varm følelse av håndlaget kvalitet.

Vi får vente og se om dette konseptet finner veien til produksjonshallene etter hvert. Vi krysser i hvertfall fingrene!

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning