Slik blir Volkswagen Tiguan

Nå har Volkswagen sendt ut noen bilder av kompakt-SUV´en Tiguan – denne gang i komplett, produksjonsklar form. Se hvordan den blir.

Tiguan blir kompakt, og får utseende som en blanding av Touareg og Golf.
Tiguan blir kompakt, og får utseende som en blanding av Touareg og Golf. Foto: © Michel de Vries 2007
Publisert Oppdatert

Vi har skrevet mye om Tiguan tidligere. Volkswagen gjorde jo det samme som Audi gjorde den gang de skulle lansere Q7 - de sendte ut "spionbilder" de hadde tatt selv, av en maskert bil på test. Og samtidig offentliggjorde de all info rundt bilen.

Se våre tidligere spionbilder av Volkswagen Tiguan
Les alt om Tiguan

Nå har Volkswagen sendt ut noen bilder av bilen, slik den faktisk blir seende ut. Bilen, som skal presenteres på Frankfurt-utstillingen i september og kommer på markedet tidlig neste år, får et mer forsiktig utseende enn det den første konseptbilen kanskje kunne hinte om. Men akkurat det er jo ikke noe nytt.

SE BILDENE HER

Tiguan er 4,4 meter lang, 1,8 meter bred og 1,6 meter høy. Den ser ut som en slags blanding av storesøster Touareg og en Golf, og ser mer gjennomført enn voldsom ut.

Som vi tidligere har skrevet, får Tiguan to forskjellige fronter avhengig av utstyrsvariant. Under panseret kan du velge mellom toliters-dieseler på 140 eller 170 hk, eller overladete bensinmotorer på 150, 170 eller 200 hk.


Mer: Touareg pyntes
Mer: Folkebil med skikkelig trøkk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning