Touareg pyntes

Som vi tidligere har skrevet, får Volkswagen Touareg nå en ansiktsløftning. Selv om det kanskje ikke ser slik ut, er 2300 deler endret.

Publisert Oppdatert

Som vi tidligere har skrevet, får Volkswagen Touareg nå en ansiktsløftning. Selv om det kanskje ikke ser slik ut, er 2300 deler endret.

Volkswagen har valgt en ganske forsiktig endring av designen på den ansiktsløftete Touareg. Men litt mer Eos-liknende frontlykter, en stor kromgrill og en ny frontfanger er på plass. Tåkelysene er runde, og sidespeilene har fått mer aerodynamisk form. Bak har den fått en ny hekkspoiler og en ny støtfanger.

Ny bensin-V8
Touareg blir nå tilgjengelig med en 350-hesters og 440 Nm sterk bensin-V8. Bremsesystemet ABSplus er nytt - det har verdenslansering sammen med bilen - noe som skal redusere bremselengden på løst og skiftende underlag med 20%, samtidig som kontrollen og stabiliteten skal være opprettholdt.

Sikrere
Bilen blir også tilgjengelig med radarbasert, adaptiv cruise-control, som fungerer fra stillestående. Blindsone-varslere liknende det Volvo har tatt i bruk på noen av sine modeller er også tilgjengelig. ESP-systemet er oppgradert med anti-rulle-beskyttelse som skal hindre bilen i å rulle rundt.

Baksetene har blitt åtte kilo lettere, og kan nå legges helt ned - noe som jo gir større lasteplass. I tillegg blir bilen tilgjengelig med nye interiørfarger og -trekk. Dessuten kan du kjøpe med et 620-watts stereoanlegg med ti høyttalere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning