Oppjustert Corolla

Toyotas kompakte familiefrakter, Verso, får en oppdatering. Det meste blir litt finere og litt bedre.

Corolla Verso får et litt mer moderne ansikt, en renere motor, og et litt forfinet interiør på sensommeren.
Corolla Verso får et litt mer moderne ansikt, en renere motor, og et litt forfinet interiør på sensommeren.
Publisert Oppdatert

Biltest: Toyota Rav4
Biltest: Toyota Auris

Toyota Verso er en kompakt MPV, men fortsatt rommelig nok for små familier som ikke trenger plass til mange voksne og bagasjerom samtidig. Praktiske løsninger har den også. Nå er bilen, tidligere kjent som Corolla Verso, midt i livsløpet, og tradisjonen tro gir Toyota den en ansiktsløftning. Dessuten er navnet Corolla ute av markedsføringen.

Litt friskere
Snuta har fått en litt mer markert form, som samtidig gjør den mer lik dagens Yaris- og Auris-modeller. En nettingaktig grill skal gi den et mer sporty ansikt, og de nye frontlampene bidrar også til at den ser ferskere og bedre ut. Også bak er noen detaljer endret.

Setetrekkene er laget av nytt stoff, og typen varierer med utstyrsvariantene. At seteryggene på andre og tredje rad er teppelagt, bidrar til at bilen blir litt hyggeligere å laste full av rot når setene er lagt ned. Dashbordet er også pyntet en smule.

Renere og med mer utstyr
Av andre endringer kan vi nevne at den 136 hk sterke, 2,2-liter store dieselmotoren har fått noen endringer som - sammen med partikkelfilter - gjør den renere hva utslipp angår, uten at den er blitt noe slappere.

Du kan få den oppdaterte bilen med tosoners klimaanlegg, så du slipper å koke passasjeren din om du er frysepinn. Stereoanlegget kan spille MP3- og WMA-spor, og du kan koble til mobilen din med Bluetooth. Navigasjonssystemet er også oppdatert, og skal være enklere å bruke enn før. Talestyring av telefon og navigasjon er også mulig.

Oppdaterte kameraer
Bilen har også fått en forbedret utgave av kamerasystemet i fronten, som ved hjelp av kameraer helt fremst i snuta og skjermen i midtkonsollen hjelper deg med å se til siden - og nå også på skrå forover - foran bilen. Kjekt i trange bygater. Ryggekameraet med parkeringshjelper skal også være forbedret når bilen kommer hit på sensommeren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning