Nytt navn - ny versting

Etterfølgeren til Opel Vectra – som kanskje skal hete Aura – kommer neste år. Her kan du se den 300 hk sterke toppmodellen.

Vectra-etterfølgeren skal lanseres neste sommer, mens OPC kommer et år seinere. Foto: Automedia
Vectra-etterfølgeren skal lanseres neste sommer, mens OPC kommer et år seinere. Foto: Automedia Foto: © Automedia
Publisert Oppdatert

Opel har bekreftet at Vectra-etterfølgeren, som skal presenteres neste sommer, får et nytt navn. Hva det blir, er foreløpig ikke kunngjort. Men ryktene skal ha det til at den skal hete Aura.

Spionbilder: Opel Vectra OPC

Uansett hva navnet blir, så blir Vectra-etterfølgeren større og mer stilfull enn dagens modell. Den skal også virke mer påkostet, og gi en mer elegant og luksuriøs opplevelse.

Mer markert toppmodell
Siden Opel tester alt av biler på Nürburgring, antar vi at også Vectra-etterfølgeren får ryddige kjøreegenskaper - OPC-variantene av både Corsa, Astra og Zafira har satt imponerende rundetider på Ringen.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Her har våre spionfotografert den kommende OPC-varianten av Vectra-etterfølgeren. Bilen, som sannsynligvis kommer i 2009, får et mer markant stylingsett, større luftinntak i fronten og en markant hekkvinge. Skjermene er bredere, og større bremser gir behov for større hjul enn standardmodellene.

300 hk og 4x4
Under panseret får den en turbomatet, 2,8-liters V6 på rundt 300 hk, noe som også gir behov for firehjulstrekk. Og siden den tekniske søsteren Saab 9-3 har fått Haldex´ aller nyeste firehjulstrekksystem i toppmodellen Turbo X, antar vi at også Aura - om det blir navnet - får det nye systemet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning