Masse plass

Den nye Mercedes-Benz C-Klasse kommer naturligvis også som stasjonsvogn. Bilen testes i disse dager under kalde forhold.

Fronten på stasjonsvogna blir som sedanen  og kommer i to utgaver avhengig av utstyrsversjon. Foto: Automedia
Fronten på stasjonsvogna blir som sedanen og kommer i to utgaver avhengig av utstyrsversjon. Foto: Automedia Foto: © Automedia
Publisert Oppdatert
Stasjonsvogna ventes hit til høsten. Foto: Automedia
Stasjonsvogna ventes hit til høsten. Foto: Automedia Foto: © Automedia
På tross av lett maskering, er det ikke vanskelig å se hvordan hekken blir seende ut. Foto: Automedia
På tross av lett maskering, er det ikke vanskelig å se hvordan hekken blir seende ut. Foto: Automedia Foto: © Automedia

Les mer: Enorm og granatsikker
Les mer: Legenden lever videre

Den nye Mercedes-Benz C-Klasse er blitt en flott bil; enda mer komfortabel og mer sportslig enn forgjengeren, med massevis av avansert utstyr både på standard- og ekstrautstyrslista. Om noen få uker er de første bilene her i landet, og vi er spente på å kjenne hva den har å by på.

Kommmer også toppløs
C-Klasse kommer selvsagt også i flere karosserivarianter enn sedan. Vi har tidligere vist spionbilder av en kommende SportsCoupé - en bil som riktignok er basert på den utgående C-Klassen. En cab vil komme, og naturligvis også en stasjonsvogn.

Rommelig
Sistnevnte testes nå i snø og kulde, nord i Sverige. Og siden sedanen allerede er vist, har ikke Mercedes-folket tatt seg bryet med å maskere bilen i særlig grad. Stasjonsvogna ser ut til å bli en rommelig bil, og selv om taket skråner en god del bakover, ser det fortsatt ut som om det skal være plass bak selv for de med lengre rygg. Bildene viser også at bilen får en relativt bratt bakluke, noe som borger for et stort og lett utnyttbart bagasjerom.

Bilen ventes hit om et halvt års tid, og vil fra starten av bli tilgjengelig med de samme motorene som sedanen. Dette betyr bensinmotorer på 156, 184, 204, 231 eller 272 hk, mens dieselalternativene er på 136, 170 og 224 hk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning