Sea Ray 175 Sport

Sea Ray 175 Sport: Leketøyet

Nærmere vannskuterfølelsen kommer du ikke i en båt.

Publisert Oppdatert

Sea Ray har fått en ny minstemann i Sport-serien, 175 Sport. Båten slekter utvilsomt på sin morsomme storesøster 185 Sport, men er tre fot kortere, og leveres i to utgaver: Med eller uten solseng.

175 Sport er et rimelig og enkelt sommerleketøy, en perfekt konstruksjon for vannsport og gladkjøring i nærheten av land. Med rene flater i kunstskinn og plast er båten lett å vedlikeholde, og finishen er jevnt over grei. Her om bord vil seks personer lett kunne nyte en solrik dag på fjorden.

Det vil si - dersom det ikke er for mye bølger på sjøen. For 175 sport har et lett og moderat vinklet skrog som trives best på flatt vann, noe vi smertelig fikk erfare utenfor Athen. Mercruisers gamle 3,0 liters motor på 135 hk byr opp til dans, og gir mer enn nok krefter for en leken fremferd på sjøen.

Men spesielt høy hastighet klarer du uansett ikke å holde dersom det er mer enn et par krusninger på fjorden. Et noe skarpere og mer kompakt skrog ville nok kledd våre forhold bedre, men etter hva vi forstår er markedet rundt middelhavet mer interessant for amerikanerne.

Tekniske data: Sea Ray 175 Sport

Lengde: 5,33 m
Bredde: 2,13 m
Dypg.: 0,89 m
Drivstofftank: 78 l
Vekt: 953 kg
Motor: Mercruiser 3,0 l, 135 hk, Alpha 1 drev

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning