Princess V 65

Princess V 65: Vekker oppsikt

Det er ikke noe som er ”normalt” med en Princess i denne størrelsen. Men vi skulle alltid ha klart å venne oss til det.

Publisert Oppdatert

Det skal etter hvert noe til å imponere i en norsk gjestehavn, men seiler du inn med den nye Princess V 65, vil det nok bli lagt merke til. På Båter i Sjøen 2007, som arrangeres i Sandvika 6-9. september, vil nok den utstilte Princess V 65 være et av høydepunktene for de besøkende.

Princess-verftet er stolte både av utseendet og sjøegenskapene. Dessuten mener de at ulike kraftpakkene under dørken også vil understreke V-seriens sportslige egenskaper. Du kan velge mellom 2x1100 hk MAN (33-35 knop), 2x1200 hk MTU (34-36 knop) og to store MAN V12 1360 CRM med til sammen 2720 hk (36-38 knop).

Innvendig er det selvfølgelig mye plass sett med normale båtøyne. I cockpiten er det to sofa-områder - et stor akter og et mindre vis-a-vis førerplassen. Her finner du også et lite barområde og undrholdningssenter. Et stort soltak gir luft og lys, og båten er utstyrt med gjennomgående aircondition.

Glassdørene akter i cockpit leder ut til en stor aktersofa og solseng. Her har du den obligatoriske wetbaren og en aktergarasje for en tender, RIB eller vannscooter.

Det er heller ikke noe problem å plassere seks mennesker komfortabelt på tur. Du har to store lugarer med dobbeltkøye og en med to enkeltkøyer. Hver av lugarene har separat toalett og dusjkabinett, dessuten finner du en rikholdig utstyrt bysseseksjon under dekk.

Tekniske data

Princess V 65
Lengde: 20,33 m
Bredde: 5,08 m
Deplasement: Fra 33,4 tonn
Drivstoff: 3800 l
Vann: 682 l

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning