Nyhet Pioner Go

Her følger de opp en viktig tradisjon

Pioner kommer med en billig båtmodell med egenskaper som mange nok har savnet.

Pluss ikon
<b>ETTERSPURT:</b> Pioner har allerede solgt 150 GO til forhandlere, som er hele produksjonen frem til ferien. En del er allerede er solgt til kunder. – Men vi produserer Pioner GO videre utover året for etterleveringer, sier Erling Riise, salgs- og markedsansvarlig i Pioner. Bildet er fra Pioners testkjøring tidligere i år. 
ETTERSPURT: Pioner har allerede solgt 150 GO til forhandlere, som er hele produksjonen frem til ferien. En del er allerede er solgt til kunder. – Men vi produserer Pioner GO videre utover året for etterleveringer, sier Erling Riise, salgs- og markedsansvarlig i Pioner. Bildet er fra Pioners testkjøring tidligere i år.  Foto: Produsenten
Sist oppdatert

Helt siden den første With-jolla dukket opp har ungdomsbåter vært en liten, men viktig del av båtmarkedet.

Ikke minst som rekruttering til et livslangt forhold til båt og båtliv. Heldigvis er vi mange som har gått på den limpinnen.

Pioner har også oppdratt mange vordende båtentusiaster, særlig om bord i en Pioner 8 med årer eller en liten påhenger. Dermed kan man gjerne hevde at Pioner Go er en av årets aller viktigste nyheter.

Den går nemlig rett i hjertet på neste generasjon båtbrukere, men har mer plass om bord enn vanlig for slike båter.

3,8 meter lang og 1,63 meter bred, og med et trimaranlignende skrog som gir stor bredde fra baug til hekk. I tillegg bør det sørge for god stabilitet.

<b>FRISK:</b> Vi tipper oransje kan bli populært hos de unge. 
FRISK: Vi tipper oransje kan bli populært hos de unge.  Foto: Produsenten

Innvendig kan båten by på god plass til fire personer. To sitter akter på formstøpte seter med en styrekonsoll på styrbord. En L-formet benk går fra babord side og fram i baugen. På tross av såpass mye innredning virker det som om båten har god dørkplass.

<b>ALLSIDIG:</b> Utformingen gjør at Pioner Go kan brukes til mer enn ungdomsbåt.
ALLSIDIG: Utformingen gjør at Pioner Go kan brukes til mer enn ungdomsbåt. Foto: Produsenten
<b>STØDIG:</b> Trimaranskrog gir bredde og stabilitet.
STØDIG: Trimaranskrog gir bredde og stabilitet. Foto: Produsenten

Slik det sømmer seg en ungdomsbåt skal en motor på 10 til 15 hk gi tilstrekkelig fart, mens maks motorstørrelse er på 20 hk. Prisen starter i underkant av 90 000 kroner.

Lengde, m: 3,8

Bredde, m: 1,63

Vekt, kg: 185

Motor: 10–20 hk

Pris båt: 52 000 kroner

Se mer

Denne saken ble første gang publisert 06/05 2024, og sist oppdatert 06/05 2024.

Les også