Düsseldorf-messen

Düsseldorf 2008: Et gløtt av sommer

Kastloss-teamet er mannsterkt til stede på årets største båtbegivenhet. Følg med i nyheter og trender her på kastloss.no.

Publisert Oppdatert

I perioden 19.-27. januar 2008 går den 39. båtmessen i Düsseldorf av stabelen. Med rundt 1650 utstillere fra hele verden, regnes Boot 2008 i Düsseldorf som det viktigste europeiske båtmessearrangementet.

Her samles det aller meste som betyr noe i verdens båtindustri, og selv om noen nyheter har vært vist tidligere andre steder, er det på Düsseldorf-messen alle viktige båtnyheter samles under samme tak.

En slik begivenhet skal vi på kastloss.no selvsagt sørge for å dekke på best mulig måte. Ikke mindre enn fire journalister fra vår båtredaksjon setter kursen for Düsseldorf, og allerede på fredag 18. januar vil du få de første nyhetsreportasjene fra Boot 2008. Og vi vil sørge for å holde alle båtinteresserte oppdatert med nyheter og spennende innslag fra messen i hele messeperioden.

Klikk deg inn på kastloss.no hver dag i tiden fremover, så holder du deg oppdatert på alle begivenheter og nyheter i båtverdenen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning