Dra til sjøs i Bergen

Nyheter i kø til båtmesse i Bergen

Seks verdenspremierer og syv norgespremierer står på menyen når båtmessa Dra til sjøs går av stabelen til helga.

NYHETER: Seks verdenspremierer og syv norgespremierer står på menyen når båtmessa Dra til sjøs går av stabelen til helga.
NYHETER: Seks verdenspremierer og syv norgespremierer står på menyen når båtmessa Dra til sjøs går av stabelen til helga.
Publisert Oppdatert

- Dra til Sjøs er årets første store båtmesse her i landet og ustillerne legger store ressurser i å vise frem nye produkter for publikum, heter det i pressemeldingen fra årets Dra til sjøs-messe i Bergen.

I år kan messen presentere hele seks verdenspremierer og syv norgespremierer, blant andre (Se også vår test- og nyhetsoversikt under):

Dra til Sjøs skal være årets begivenhet for alle båtinteresserte på Vestlandet og arrangeres i år for syttende gang i år.

Medregnet årets arrangement vil rundt en kvart million mennesker ha besøkt messen siden starten i 1995, ifølge arrangøren, som er prosjektgruppen i Arenum

Arenum venter ellers at minst 15.000 personer tar turen innom messen 17.-20.februar.

På nyhetslisten er det en overvekt av gode båter for familiebruk, alt fra moderne daycruisere til Askeladdens lukkede helårsvariant.

Totalt stilles det ut mer enn 200 båter i Hall A, Hall B, Hall C og på sjøen. Tradisjonen tro loves det gode messetilbud både på båter og utstyr.

Her iler vi også til med å nevne at Vi Menn Båt stiller med rykende fersk blad på messa.

Vår test- og nyhetsguide til messen:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning