Sjøen for alle

To nye fra Nordkapp

To gode norske nyheter skal vises under årets stor båtmesse Sjøen for alle. Her er de første bildene.

NY: Nordkapp Noblesse 655 er modellen som overtar etter Nordkapp Noblesse 650 som første gang ble lansert 2007.
NY: Nordkapp Noblesse 655 er modellen som overtar etter Nordkapp Noblesse 650 som første gang ble lansert 2007. Foto: Nordkapp
Publisert Oppdatert

Nordkapp melder om en god fjorårssesong og presenterer to nye modeller for denne sesongen, ifølge en pressemelding fra verftet. Begge modellene skal være er en del av en langsiktig utviklingsstrategi som startet i 2010. Selve lanseringen av båtene vil finne sted på Sjøen for alle i år.

PRAKTISK: Den nye modellen 655 skal ha fått alle de praktiske detaljene fra forgjengeren, men den skal ha fått mange nye endringer.
PRAKTISK: Den nye modellen 655 skal ha fått alle de praktiske detaljene fra forgjengeren, men den skal ha fått mange nye endringer. Foto: Nordkapp

Nordkapp Noblesse 655 er modellen som overtar etter Nordkapp Noblesse 650 som første gang ble lansert 2007. Den nye modellen skal ha fått alle de praktiske detaljene fra forgjengeren, men den skal ha fått mange nye endringer, som fører til at båten framstår som en ny modell. Noen av endringene er ny badestige, dashbord, seter i cockpit, pantry, solseng og akterbenk. Produksjonsstart var i november.

Nordkapp Noblesse 625 er en helt ny båt i et populært segment. Denne modellen har elementer fra den nye designlinjen til Nordkapp. Dette vil bli en av de mest spennende nyhetene på markedet i år. Utviklingsarbeidet er nå inne i sluttfasen og produksjonen er nå i gang.

DASHBORD: Noen av endringene i 655 er et nytt dashbord.
DASHBORD: Noen av endringene i 655 er et nytt dashbord. Foto: Nordkapp
NY: Noblesse 625 er en helt ny båt i et populært segment.
NY: Noblesse 625 er en helt ny båt i et populært segment.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning