Makeover

Line Marie (28) fikk en skikkelig makeover

En sleivete kommentar i barndommen var grobunn for mange år med dårlig selvbilde og et anstrengt forhold til mat. Nå godtar endelig Line Marie seg selv.

ETTER: Sjekk det resultatet! Her er Line Marie etter makeoveren.
ETTER: Sjekk det resultatet! Her er Line Marie etter makeoveren. Foto: FOTO: Lars Evanger
Publisert Oppdatert
FØR: Line Marie synes hun hadde en litt kjedelig hverdagsstil, og ville gjerne få litt hjelp på veien til en mer inspirerende garderobe. Slik så hun ut før makeoveren.
FØR: Line Marie synes hun hadde en litt kjedelig hverdagsstil, og ville gjerne få litt hjelp på veien til en mer inspirerende garderobe. Slik så hun ut før makeoveren. Foto: FOTO: Privat

Line Marie Seierstad-Michaelsen (28)

Jobb: Jobber i klesbutikk

Bosted: Kongsvinger

Sivilstand: Gift med Tommy

Barn: Stemor til tre barn (9, 14 og 20 år)

Line Marie (28) synes hun hadde en kjedelig hverdagsstil.

Det fikk hun muligheten til å gjøre noe med da hun ble trukket ut som en heldig Kamille-leser til å være med på en skikkelig bli-ny dag. 

- Det her var helt rått, uttalte hun i etterkant av makeoveren.

- Jeg hadde lyst til å skinne litt

Hva er ditt forhold til kropp og helse?

- En venninne på barneskolen slengte en sårende kommentar om størrelsen på lårene mine, etter vi hadde vært ute og badet. Den kommentaren forandret synet jeg hadde på meg selv, og jeg fikk etter hvert et veldig anstrengt forhold til mat og min egen kropp. I mange år nektet jeg å spise frokost og matpakke. Og jeg som er 1.80 høy, sammenlignet meg selv med venninner som var 20 cm lavere og med spinklere kroppsfasong, sier Line Marie og fortsetter:

- Det har tatt tid å jobbe seg ut av dette. I dag klarer jeg å tenke at man ikke kan være noen andre enn seg selv, og da er det viktig å godta den man er. Er jeg ikke god nok for andre? Nei vel, da gir jeg blaffen i dem! Det som er viktig nå er å spise sunt og regelmessig, med et avslappet forhold til det hele. Det er sunnere enn å gå på diett, tror jeg.

Hvorfor vil du være Kamille-modell?

- Jeg hadde lyst til å skinne litt, lyst til å være i rampelyset. Jeg er veldig positiv, blid, imøtekommende og inkluderende. Setter ofte andre foran meg selv og er opptatt av at andre skal ha det bra. Jeg glemmer ofte meg selv litt.

Hvorfor vil du ha hjelp med stilen?

- Jeg synes det er vanskelig å finne kledelige hverdagsklær, og vil gjerne lære hvordan jeg kan sprite opp litt med tilbehør.

Hva slags forventninger hadde du til denne dagen?

- Gruet meg egentlig mest til å skifte foran andre, men det måtte jeg ikke. Jeg hater å bli tatt bilde av, men Isabel og Adam gjorde og sa så mye morsomt, så det ble bare gøy. Ellers tenkte jeg å bare ta dagen som den kom, ville bare nyte dette!

Hvordan var det å være Kamille-modell?

- Hadde en kjempefin dag! Ble skjemt bort og dullet med. En hel dag bare for meg!

Bli-ny dag

Kamille stilte mannssterke med bli-ny team: Stylist Isabel Ødegård fant frem antrekkene, frisør Adam Schjølberg fikset lokkene og makeupartist Jorun Hansen ordnet sminken.

Trendy og behagelig

Skinnbukser med stretch, kule sneakers og en løs topp er både trendy og behagelig.

En svart skinnbukse er også et fint basisplagg som kan kombineres med det meste i garderoben din.

En løs bukse med print faller fint, og gir deg et veldig behagelig hverdagsantrekk.

Et par høye hæler gjør antrekket pyntet.

FØRSTE LOOK: Produktforslag: Jakke fra Ganni, kr 2399. Veske fra H&M, kr 1490. Topp fra By Malene Birger, kr 3095. Jeans fra Bik Bok, kr 599. Sko fra Ganni, kr 1999. LINE MARIE HAR PÅ SEG: Bukse fra H&M, kr 349. Topp fra Lindex, kr 299. Sko fra Condice Cooper, kr 1750. Jakke fra Lindex, kr 299. Veske fra Glitter, kr 249.
FØRSTE LOOK: Produktforslag: Jakke fra Ganni, kr 2399. Veske fra H&M, kr 1490. Topp fra By Malene Birger, kr 3095. Jeans fra Bik Bok, kr 599. Sko fra Ganni, kr 1999. LINE MARIE HAR PÅ SEG: Bukse fra H&M, kr 349. Topp fra Lindex, kr 299. Sko fra Condice Cooper, kr 1750. Jakke fra Lindex, kr 299. Veske fra Glitter, kr 249.
ANDRE LOOK: Produktforslag: Bukse fra Bik Bok, kr 299. Cardigan fra Never Denim, kr 799. Jakke fra Bik Bok, kr 599. Sko fra Eurosko, kr 1999. LINE HAR PÅ SEG: Bukse fra Lindex, kr 249. Topp fra H&M, kr 199. Kåpe fra Lindex, kr 1299. Sko fra Aldo, kr 599. Veske fra Accessorize, kr 170.
ANDRE LOOK: Produktforslag: Bukse fra Bik Bok, kr 299. Cardigan fra Never Denim, kr 799. Jakke fra Bik Bok, kr 599. Sko fra Eurosko, kr 1999. LINE HAR PÅ SEG: Bukse fra Lindex, kr 249. Topp fra H&M, kr 199. Kåpe fra Lindex, kr 1299. Sko fra Aldo, kr 599. Veske fra Accessorize, kr 170. Foto: FOTO: Lars Evanger

Håret

- Jeg ga Line en trendy look som funker til alle anledninger, sier frisør Adam Schølberg.

Han forteller videre at han har festet håret upretensiøst til den ene siden, med en enkel fletteteknikk i bakhodet.

Sminken

- Line har helt nydelig hud, skryter makeupartist Jorun Hansen og fortsetter:

- Her vil jeg kun jevne ut hudtonen, uten å dekke den for mye. På øynene har jeg lagt bruntoner og gull, og satt på noen punktvipper for å få et lite løft. Leppene har fått en nydelig oransje farge som komplimenterer hudtonen hennes. Hun ser smashing ut! Dette passer så vel til hverdag som til fest.

HÅR OG SMINKE: Til venstre: Makeupartist Jorun Hansen har jevnet ut hudtonen til Line Marie, uten å dekke den for mye. På øynene har hun lagt bruntoner og gull, og satt på noen punktvipper. Til høyre: Frisør Adam Schølberg har gitt Line Marie en trendy hårlook som funker til alle anledninger.
HÅR OG SMINKE: Til venstre: Makeupartist Jorun Hansen har jevnet ut hudtonen til Line Marie, uten å dekke den for mye. På øynene har hun lagt bruntoner og gull, og satt på noen punktvipper. Til høyre: Frisør Adam Schølberg har gitt Line Marie en trendy hårlook som funker til alle anledninger. Foto: FOTO: Lars Evanger

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning