Skjønnhetskupp

Topp 10 skjønnhetskupp

Vi har testet drøssevis av skjønnhetsprodukter. Dette er våre topp 10 favoritter.

VÅRE FAVORITTER: Fire av våre sommerfavoritter på skjønnhetsfronten. Dette er gode kjøp!
VÅRE FAVORITTER: Fire av våre sommerfavoritter på skjønnhetsfronten. Dette er gode kjøp! Foto: FOTO: Produsentene
Publisert Oppdatert

Det ramler stadig inn nye produkter i redaksjonen som skal testes ut, noe vi gjør med glede!

Her smøres og masseres og sprayes og sminkes det over en lav sko.

Det er ikke alle produktene som er like imponerende, men det er heldigvis noen produkter som står litt ut fra røkla.

Her er 10 skjønnhetsprodukter vi forelsket oss i, og som vi mener er de beste skjønnhetskjøpene du kan gjøre i sommer.

De fleste er lett tilgjengelige og fås over hele landet, og finnes de ikke i en butikk nær deg, finner du de antakelig på en god nettbutikk.

Våre topp 10 sommerfavoritter

GODE SKJØNNHETSKUPP
GODE SKJØNNHETSKUPP Foto: FOTO: Produsentene

1. En av de nye duftene til Maison Martin Margiela, kalt Replica. Du kan velge mellom Beach Walk, Flower Market og Funfair Evening. Ikke bare dufter de herlig og ganske annerledes enn tradisjonelle parfymer, men flakongene er så fine at du kommer til å bli litt gladere bare av å se på dem.

Disse selges eksklusivt hos Steen & Strøm, Glasmagasinet og Gimle Parfymeri fra august. Så du må vente litt, men nå vet du det, så kan du stå først i køen. Kr 695 for 100 ml.

2. YSL's freshe og sommerlige neglelakker. De er så fine! Og overlakken som heter Matte about you fra Essie. Den endrer den blanke overflaten på hvilken som helst neglelakk til dønn matt. Så kan du velge selv. Fint! Neglelakk fra YSL koster kr 215 (elsker den blå og den oransje), og overlakken til Essie (ikke avbildet), koster kr 139.

3. Prime Time Foundation Primer til Bare Minerals. Den er laget av naturlige silikoner, og gjør huden helt utrolig glatt og myk. Jevner ut huden ved å dekke over tørre områder, fylle store porer og bidrar til å holde huden og sminken passelig matt.

Bruk den etter fuktighetskremen din, og før du legger makeup, så får du et kjempefint resultat som holder lenge. Super til sommerfesten eller i sommerbryllup! Kr 295.

4. Giorgio Armani øyenskygger Eyes to kill. GA's makeup er elsket av makeupartistene, og det er det mange gode grunner til. En av dem, er den løse øyenskyggen de har kalt Eyes to Kill.

Normalt kan løse skygger være litt vanskelig å legge, de kan drysse og det blir fort bare søl, men disse oppfører seg eksemplarisk overraskende nok. De inneholder ikke pudder, så kanskje det er noe av hemmeligheten? Lette å legge, og perfekt for en sexy sotet look. Kommer i seks farger. Kr 295.

5. Burt's Bees Radiance Body Lotion. Den inneholder masse gode og hudvennlige ingredienser, og litt mica som gir huden et veldig fint skimmer (ikke glitter, for da kan man fort se ut som et juletre).

Finfin til sommerens selskapeligheter, - men også for å gjøre hverdagen litt mer glamorøs. Kr 179. Burt's Bees har forresten også noen veldig gode leppepomader! Burt's Bees selges blant annet på Cubus.

6. The Body Shop Beautifying Oil Shea. Det er en tørrolje som gir fuktighet og næring uten at den føles fet og klissete verken på hud eller hår. Tørrolje høres jo ut som et paradoks, men en god tørrolje trekker fort inn i huden, tro det eller i.

GODE SKJØNNHETSKUPP
GODE SKJØNNHETSKUPP Foto: FOTO: Produsentene

Veldig fin å ha med seg på ferietur, eller bare ha i veska, for denne kan du bruke til praktisk talt alt! Selvsagt god på tørr hud, men også fin på tørre, matte hårtupper. Vi har bare testet shea, men den finnes en en drøss andre fine varianter også, blant annet mango og cocoa. Kr 179.

7. Lip & Cheek Dome fra The Body Shop. Dette er en liten genistrek klekket ut av supermodellen Lily Cole. Denne smarte stiften er kremrouge og leppepomade/lipgloss i en.

Kommer i to nyanser, lys rosa og lys fersken, og gir akkurat passe med fuktighet uten at det blir superblankt. Disse er så lette å legge og så fine på. Kr 149.

8. Rudolph Care Acai Cream Soap er så delikat og deilig, og gir myke velduftende hender. Det er ikke så ofte vi spanderer 170 kr på en håndsåpe, - for det er jo slett ikke alltid dyrt er best, men denne er et unntak. Fin som venninnegave eller vertinnegave også for øvrig. Ekstra stas er det at den er miljømerket av Svanen og Ecocert.

9. Fedora Minerals. Dette er et nytt merke på mineralmarkedet , som er mye rimeligere enn de akk så kostbare hudpleiesalong-seriene. Vi har testet det meste, og kan med hånden på hjertet anbefale denne makeup'en videre. Her er det gode produkter laget på rene mineraler, uten fargestoffer i rougen som kan virke poretilstoppende, uten uttørkende talkum som så mange andre har, og uten den omstridte ingrediensen bismuth oksyklorid.

Vi testet en startpakke, bestående av mineralfoundation og en veldig fin fresh rouge, pudderbørste, lipgloss, primer (veldig god!) og en fuktighetsspray som dufter fantastisk. Her får du like god kvalitet til halve prisen. Startpakken koster normalt kr 595, men du får det for bare kr 295 ut hele august. Hva er det å lure på? Fedora finner du på Vitus apotek og i en del hudpleieklinikker.

10. Jane Iredale Lipliner i fargen Spice. En god lipliner som bare gjør at leppene ser finere og mer definert ut, uten at du ser ut som du har tusjet deg i ansiktet, er en god ting.

Denne har en så fin leppefarget farge, at den fremhever og fresher opp leppene uten å gjøre så mye vesen ut av seg. Fin til en naturlig look, og går supert sammen med både lipgloss og leppepomade. Kr 145.

Les også:

Vi testet vippe-extensions (og ble avhengige)

De beste taxfreekuppene

Skjul det du hater, og vis frem det du elsker (12 kroppsfasonger)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning