Bli vakker som Adriana Lima

Supermodellens beste skjønnhetstips

Se hvilke triks Adriana Lima bruker for å holde seg vakker.

VAKKER: Få skjønnhetstips av Adriana Lima.
VAKKER: Få skjønnhetstips av Adriana Lima. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert
SKJØNNHETSTIPS: Adriana Lima regnes som verdens mest sexy model av Models.com.
SKJØNNHETSTIPS: Adriana Lima regnes som verdens mest sexy model av Models.com. Foto: Foto: Stella

Brasilianske Adriana Lima topper listen over verdens mest sexy modeller på Models.com. Hun er en av de største profilene til Victoria's Secret, og har definitivt lært seg en del proffe triks gjennom årene,

Her er hennes beste skjønnhetstips, som du enkelt kan få til selv.

Masse, masse svart mascara

Adriana Lima er kjent for sine sensuelle blå øyne, og det kommer ikke som en overraskelse at hun elsker svart maskara.

- Hemmeligheten bak vippene mine er at jeg legger lag på lag på lag med maskara. Jeg tar aldri av gammel maskara før jeg legger ny, jeg legger bare over det gamle. Jeg liker at det ser litt klumpete ut. Jo mer, jo bedre, sier Lima, ifølge Beautyhigh.com.

Bland bronzer i dagkremen

Spesielt på sommerstid er det fint med ekstra glødende hud. Et triks Adriana Lima bruker, er å blande skimmerprodukter med den vanlige dagkremen sin.

- Hvis du vil ha hud som ser naturlig glødende ut, kan du blande skimmer med dagkremen eller solkremen din, og påføre det i ansiktet. Det gir deg en nydelig glød, selv om du ikke har annen sminke på.

Fukt kajalen

Adriana Lima rammer alltid inn øynene sine med kajal, for å få den sexy, sotede looken. Hvis du synes det er vanskelig å legge kajal, har hun et enkelt og bra tips for en enklere påføring.

- Mange kvinner har problemer med å ramme inn øynene, og jeg har funnet ut at det er mye enklere å bruke kajal når den ikke er for tørr, sier Lima til Beautyhigh.com.

Du trenger ganske enkelt å bare fukt tuppen på kajalen med litt vann før på føring, så blir det enklere.

Velg oljer

Oljer er fantastisk å bruke både på huden og i håret. Det er mange forskjellige oljer å velge mellom, men linfrøolje er Adriana Limas favoritt.

- Hvis du vil at håret ditt skal gro raskere, kan du spise linfrøolje, enten flytende eller i pilleform. Det vil gjøre håret ditt blankt og sunt.

Dropp hårvasken

- Hvis du har tørt hår, burde du ikke vaske det hver dag. Ekstra tørt hår bør ikke vaskes mer enn én dag i uka. De naturlige oljene i hodebunnen hjelper til med å pleie håret ditt, tipser Lima.

Man burde ikke vaske håret for ofte, da det ødelegger den naturlige balansen i håret. Det kan også gjøre at håret ditt blir raskere fett.

Les også:

Så ofte bør du vaske håret

Dette er verdens mest sexy modeller

Slik får du lange bambivipper

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning