Ny underlivstrend

Limer krystaller i underlivet

Brasiliansk voksing er ikke lenger nok. Nå skal det glitre i underlivet.

NY UNDERLIVSTREND: Vajazzling er å lime på små krystaller i underlivet.
NY UNDERLIVSTREND: Vajazzling er å lime på små krystaller i underlivet. Foto: Foto: Gary He
Publisert Oppdatert

Det eksperimenteres som aldri før i området nedentil.

Mens vi tidligere har latt oss sjokkere av analbleking og brasiliansk voksing, har underlivstrendene tatt det et steg videre.

Nå skal det nemlig glitre av krystaller der nede.

Kjendistrend

Lær deg ordet først som sist: Vajazzle.

Etter at en nysinglel Jennifer Love Hewitt fortalte om sin nye favorittbehandling på talkshowet Lopez Tonight, ble vajazzling straks en trend i USA.

- Etter bruddet dekorerte en venninne av meg mine edle deler med Swarovski-krystaller. Den glitret som en discokule, fortalte Love Hewitt, ifølge Stylelist.com.

Vajazzle står nemlig for «vagina bedazzle», og er kort fortalt å lime glitrende steiner på huden i underlivet. Steinene kan legges hvor man ønsker på vulva og i forskjellige figurer, farger og størrelser.

Vajazzle må i utgangspunktet gjøres på salong, men etterspørselen har blitt så stor at det nå produseres egne hjemmekit for dem som vil live det opp litt på egen hånd.

Et raskt google-søk viser at det er fargerike sommerfugler, navnet på kjæresten, små stjerner og hjerter som er de mest populære motivene.

Å få utført vajazzle i salong, med full voksing av underlivet inkludert, koster rundt 115 dollar og varer i maks en uke, ifølge Healthlandtime.com.

VAJAZZLE: Krystallene limes på én og én av en hudterapaut i salong. Du kan selv velg hvilket mønster, størrelse og farger du vil ha.
VAJAZZLE: Krystallene limes på én og én av en hudterapaut i salong. Du kan selv velg hvilket mønster, størrelse og farger du vil ha. Foto: Foto: Gary He

- Tror det kan slå an

Fay Lystad er hud- og kroppsterapeut ved Afroditeklinikken, som blant annet tilbyr brasiliansk voksing.

Hun har ikke fått noen forespørsler fra norske kunder om vajazzle foreløpig, men vurderer å ta det inn på salongen.

- Jeg har hørt om vajazzle og sett mange bilder på nett, og vi har vurdert å starte med dette da brasiliansk voksing er veldig populært i våre salonger, sier Lystad.

Hun tror ikke at dette vil slå an i Norge på generelt grunnlag, men håper at de mer urbane jentene vil synes at det er en kul ting å gjøre.

- Vi skal definitivt finne ut mer om vajazzle. Vi vil ta inn litt først for å se om responsen er bra, noe jeg både tror og håper den vil være, sier Lystad.

Om kanskje ikke alle er like lystne på å prøve det selv, har iallefall vajazzling fått mye oppmerksomhet.

Nettstedet theluxuryspot.com sendte til og med en journalist med kamerateam for å teste vajazzle på video. Resultatet kan du se her.

Advarer mot vajazzle

For å sette på steinene, må området være nyvokset og helt fritt for hår. Mange bestiller voksing og vajazzle i samme slengen, noe som har fått amerikanske gynekologer til å reagere.

Bare ved å vokse eller barbere området nedentil, er man i faresonen for å utvikle ingrodde hår med påfølgende infeksjoner. Om om man limer krystaller over dette, kan risikoen bli betydelig større.

- Om du legger lim på hud som nettopp har blitt vokset, skaper du et perfekt miljø og grobunn for bakterier, sier Dr. Suzanne Merill-Nach til Healthlandtime.com.

Legen anbefaler å la det gå minst to dager fra man vokser til man utsetter dette hudområdet for vajazzle, for å forsikre seg om at huden ikke er infisert.

Hud- og kroppsterapaut Fay Lystad bekymrer seg ikke for skadevirkningene.

- Om det er farlig med lim der nede er nok ikke jeg rette personen til å svare på, og foreløpig vet jeg ikke noe om hva slags lim som blir brukt. På en annen side er det også skadelig med daglig bruk av sminke, parfyme, sterke såper, tatoveringer og mye annet vi har på oss, så jeg bekymrer meg egentlig lite for litt lim, sier Lystad.

Foreløpig er vajazzling forbeholdt kvinner, men det skal ikke være noe i veien for at menn også kan få utført behandlingen.

</p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article498511.ece">Analbleking er in i Hollywood</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mote/detnye/article462979.ece">Alt om voksing av underlivet</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article465268.ece">Guide til perfekt hårfjerning</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/helse/article462690.ece">Kremen din kan være skadelig</a> </p> </div>VAJAZZLE: Her er de mest populære hjemmekit-motivene fra Vajazzlekits.com.
VAJAZZLE: Her er de mest populære hjemmekit-motivene fra Vajazzlekits.com. Foto: Foto: Vajazzlekits

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning