Satser på beige i vår

Trenden stjernene elsker

Denne fargen er kjendisenes vårfavoritt.

KJENDISTREND: Alexa Chung er blant trendsetterne som går for beige toner i vår.
KJENDISTREND: Alexa Chung er blant trendsetterne som går for beige toner i vår. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Det er ingen tvil om at knallfargene er på topp i trendbildet denne sesongen. Men det betyr ikke at andre farger er utelukket.

Beige var den store motefargen i fjor høst, og stjernene har lagt sin elsk på den lyse, sarte fargen.

Få stylingtips til hvordan du bruker beige i saken under!

Del

Vårfavoritt

Det er ikke så rart at beige fortsatt er stjernenes favorittfarge. Den er lys, klassisk og kan kombineres med alt av farger. Med andre ord en perfekt farge for våren.

Beige kommer i mange forskjellige nyanser, og det er spesielt den duse puddernyansen som er stjernenes favoritt. Keira Knightley stilte denne uken i en pudderfarget kjole med plajetter fra Rodarte på Empire Awards i London. Paljetter er perfekt i kombinasjon med beige, for å gi mer liv til plagget.

Kate Bosworth hadde på seg en beige skinnjakke fra Burberry da hun så Burberrys visning under London Fashion Week.

Om man ikke foretrekker trenchcoaten, er den beige skinnjakke den perfekte vårjakken. Den føles mer sommerlig enn den vanlige svarte, men er minst like kul.

Slik bruker du trenden

BEIGE: Diane Krüger, Keira Knightley, Olivia Palermo og Kate Bosworth i beige toner.
BEIGE: Diane Krüger, Keira Knightley, Olivia Palermo og Kate Bosworth i beige toner. Foto: Foto: Stella

Beige er en farge som kan være vanskelig å lykkes med. Det gjelder å finne den rette nyansen til din hudtone, hvis ikke kan man fort ende opp med å se utvasket ut.

Som en tommelfingerregel, velg en farge som er den motsatte nyansen i forhold til hudfargen din. Har du lys hud, passer du best til mørkere toner. Har du derimot en mørkere hudfarge, kan du kle deg i de lysere nyansene.

Rødtopper og jenter med veldig blek hud får en varmere hudtone ved å bruke lyse rosafarger, mens brunetter og blondiner som har blitt litt brune kan kle seg i kalde, beige toner.

Ta en god og ærlig titt i speilet før du kjøper, så ser du raskt om fargen får deg til å stråle eller om den gjør deg grå og blek.

Les også:

De vanligste motetabbene

BEIGE FAVORITTER: Kjole fra Cheap Monday (kr 599), trenc fra HM (kr 499), sko fra Nelly.com (kr 299) og veske fra Zara (kr 399).
BEIGE FAVORITTER: Kjole fra Cheap Monday (kr 599), trenc fra HM (kr 499), sko fra Nelly.com (kr 299) og veske fra Zara (kr 399). Foto: Foto: produsenten
BEIGE FAVORITTER: Shorts fra Monki (kr 300), sko fra Vagabond (kr 799), bukse fra Bik Bok (kr 299), genser fra Monki (kr 300) og kjole fra Club L (kr 299).
BEIGE FAVORITTER: Shorts fra Monki (kr 300), sko fra Vagabond (kr 799), bukse fra Bik Bok (kr 299), genser fra Monki (kr 300) og kjole fra Club L (kr 299). Foto: Foto: produsenten

Disse fargene kler du

Bli vårtrendy på lavbudsjett

Ti vårvesker du vil elske

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning