Nettshopping

Google vil gjøre shopping enklere

Nettgiganten satser for fullt på mote og nettshopping.

MOTE PÅ NETT: Google satser hardt på mote og shopping på nett. Med seg ahr de et stjernelag av kjendiser og motebloggere.
MOTE PÅ NETT: Google satser hardt på mote og shopping på nett. Med seg ahr de et stjernelag av kjendiser og motebloggere. Foto: Foto: Boutiques.com
Publisert Oppdatert

Google eier de største merkevarene som finnes på nettet, deriblant YouTube, Gmail og selvfølgelig søkemotoren Google.com.

Derfor er det ingen tvil om at Google vil markere seg i moteverdenen når de nå lanserer nettstedet Botiques.com.

Nettestedet gir en oversikt over de viktigste nettbutikkene i hele verden, setter sammen antrekk for deg og viser ønskekjøpene til de viktigste trendsetterne i verden akkurat nå. Her kan du også lage din egen nettbutikk ut ifra din egen stil og favorittmerker.

Finn din stil

Mange er usikre på hva som beskriver stilen deres, men ved å ta en test på nettsiden hvor man kan rangere forskjellige klær, sko og antrekk, finner Boutiques fram til hvilken stil som passer deg best.

Ved å svare på spørsmål om hvilke snitt og farger man foretrekker, vil Googles nye nettsatsning raskt finne fram varene du er ute etter og videreføre deg til nettbutikker som fører varen.

- Boutiques bruker avansert teknologi for å visuelt analysere din smak og sette sammen plagget med andre plagg i samme sjanger, skriver Google på sin egen blogg, og beskriver nettstedet som «en helt ny måte å shoppe mote på nett».

Shop som kjendisene

Nettstedet har basert mye av siden sin på såkalte «tastemakers», og både trendsettende kjendiser og kjente motebloggere har laget sin egen nettbutikk på Boutiques. Her kan du se hva som er på ønskelisten til stjerner som Nicole Richie, Olivia Palermo og Mary-Kate Olsen akkurat nå.

Også motebloggerne spiller en viktig del her. Bloggere som BryanBoy, FashionToast og Sea Of Shoes er blant de viktigste trendsetterne akkurat nå, og er også blant dem som har laget en egen nettbutikk med sine motefavoritter for nettstedet.

Trendoversikt

Google satser på å gjøre Boutiques.com til en oversiktelig side for alle moteinteresserte. Enten du lurer på hva som er de siste trendene, er på leting etter pumps med spiss tå eller har lyst til å kle deg som Olivia Palermo, skal du finne det her.

Om du finner et plagg som du er usikker på hva passer til, setter nettsiden sammen forslag til antrekk for deg. Om det er farger eller snitt du absolutt ikke liker, vil innstillingene gjøre at disse type plaggene aldri dukker opp når du søker på noe.

Så gjenstår det bare å se om dette nettstedet vil gjøre like stor suksess som de andre satsningene fra Google.

Share

STJEL STILEN: Nicole Richie er blant kjendisene som har plukket ut sine favoritter i en egen nettbutikk.
STJEL STILEN: Nicole Richie er blant kjendisene som har plukket ut sine favoritter i en egen nettbutikk. Foto: Foto: Boutiques.com
STJEL STILEN: Stilen til blogger Rumi Neely blir kopiert av tusenvis av jenter verden over.
STJEL STILEN: Stilen til blogger Rumi Neely blir kopiert av tusenvis av jenter verden over. Foto: Foto: boutiques.com

Les også:

De beste norske nettbutikkene

Slik unngår du nettfellene

De beste interiørbutikkene på nett

Kjøp smart fra utlandet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning