Stråler i moteserien

SE VIDEO: Artist Malin Pettersen er modell i vår nyeste moteserie. La deg inspirere av den bohemske stemningen og de duse lilla og rosa fargetonene.

Publisert Oppdatert

De fleste husker kanskje Malin Pettersen (25) best fra Melodi Grand Prix, men hun har lenge gjort suksess og turnert med bandet sitt Lucky Lips. I 2005 var hun også med i Idol, der hun kom på en imponerende 9. plass. I tillegg har multitalentet prøvd seg som skuespiller, og spilte Jeanette i Slangebæreren og Drømmefangeren som ble vist på TV2. Nå debuterer hun også som modell i Det Nyes moteserie. Med duse lilla- og rosatoner i håret ble det et avslappet og hippieinspirert uttrykk på serien - som ble tatt i USA, der Malin og bandet var på turné.

Lurer du på hvordan du kan farge håret ditt slik som Malin?

Sara fra Det Nye-jenta viser deg hvordan: Slik får du håret med kritt.

Hvordan var det å være modell i en moteserie?

Utrolig gøy! Solveig (fotografen, red. anm.) og de andre gjorde meg veldig trygg, og fikk nok frem noen ting i meg som ellers ikke hadde kommet frem.

Hvorfor er du artist?

Det bare skjedde. Eller, jeg har jo selvfølgelig jobbet hardt for å oppnå det jeg har, men jeg kunne ikke levd uten å ha musikk som en så stor del av livet mitt, og da gjorde på en måte valget seg selv.

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

Humøravhengig. Det er viktig at jeg føler meg komfortabel i det jeg har på meg, derfor avhenger stilen min mye av dagsformen. Jeg er glad i farger og jeg er glad i svart, jeg er glad i det feminine og det androgyne, hardt og mykt, søtt og stramt.

Hva er et typisk hverdagsantrekk du alltid føler deg bra i?

Jeans og en lett skjorte. Det er mitt ultimate «hverdagskonsept». Enten westernskjorte eller en i et lettere stoff.

Hva tar du på deg på fest?

Ofte høye hæler. Antrekket ellers kan variere mye, men med høye hæler føler jeg meg liksom litt ekstra staset opp og rak i ryggen.

Hva er det ultimate sceneantrekket?

Noe med frynser. Jeg er veldig glad i en hvit frynsedress jeg hadde på meg på releasekonserten vår i fjor. Den beveger seg så utrolig fint med kroppen og frynsene gir en veldig fin effekt som også sees for dem som står helt bakerst. Og ingen sko. Barbent er best på scenen.

Hvilke plagg ønsker du deg til høsten?

Om høsten blir jeg ofte litt «strengere» i stilen, jeg faller for det androgyne og bruker ofte svart med innslag av én sterk farge. Men denne høsten vet jeg ikke hvordan det blir altså, for jeg synes kåpene fra Carven er så fine at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Kanskje jeg går en sukkersøt høst i møte. Også drømmer jeg om Timos høstkolleksjon, man kan jo bli romantisk av mindre. Også kunne jeg tenke meg en ny skinnbukse, og da er den fra Mardou & Dean helt perfekt!

Hvem har bra stil?

Å, det er mange. Jeg synes Maya Vik og Jenny Skavlan kler seg veldig kult og fryktløst, og de virker alltid komfortable i det de har på seg. Ellers blir jeg veldig inspirert av gamle countryhelter, som aldri unnskyldte stilen sin til noen, men var stolte av hvem de var.

Les også:

Denne mannen ville vi snudd oss etter på gata

- Solgte 40 luer på en halvtime

Genseren alle kommer til å gå med i høst

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning