Lesernes skjønnhetsfavoritter

- Uten tvil den beste jeg har prøvd

Vi fikk leserne våre til å avsløre sine favorittprodukter.

Publisert Oppdatert
Jeg føler selv at jeg får så mye fukt av denne dusjoljen at jeg ikke trenger fuktighetskrem i tillegg

I en konkurranse vi hadde her på Klikk Mote i april, oppfordret vi leserne våre til å dele sitt favoritt skjønnhetsprodukt med oss.

Det resulterte i over 100 kjempegode tips. I tillegg var de både velbegrunnede og velformulerte - i så stor grad at vi ønsker å dele dem med resten av verden.

Her har vi plukket ut 24 av de beste lesertipsene (det var mange flere, og hvis dere ønsker det, lager vi gjerne flere slike saker - gi oss beskjed i kommentarfeltet).

Til kroppen

Therese fra Hurdal er tilhenger av produkter som kan brukes til mer enn én ting, og har lagt sin elsk på L`occitane Almond Shower Oil.

- Det er en mild og fin dusjolje som skummer i kontakt med vann, og er behagelig for huden, samtidig som den lukter utrolig godt. Den er også ypperlig til å bruke til barbering av legger. Jeg føler selv at jeg får så mye fukt av denne dusjoljen at jeg ikke trenger fuktighetskrem i tillegg. Forholdsvis drøy i bruk også, så prisen er ikke så avskrekkende med tanke på alt den kan brukes til!

Maria fra Trondhjem har funnet en dusjolje som er perfekt dersom du får urenheter på kroppen iblant.

- Jeg elsker The Body Shops Tea Tree Body Wash! Den er det eneste produktet jeg har prøvd som sørger for å holde huden på kroppen fin og uten urenheter. Jeg har ikke veldig uren hud, men noen ganger på skuldrene, brystet og i nakken. Denne bodywashen gjør jobben, uten å tørke ut huden.

Det er flere som tipser om klassikeren Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden:

- Den gjør god nytte på alt fra tørre lepper til sprukken hud på hælene. Den er ganske enkelt et multiprodukt. Ingen over, ingen ved siden av! I min grønne ungdom, da jeg var en del og dykket i Rødehavet, og i den forbindelse fartet rundt i Sinaiørkenen, kalte vi kremen for "kissable lips in the desert", for det var den eneste kremen som kunne redde leppene våre i de omgivelsene, forteller Monicha fra Grua.

- Den reparerer tørre hender og sprukne lepper og er mild og god, sier Silje fra Oslo.

Saltskrubb fra Kremfresh med einebær har blitt Monica fra Bergens store favoritt:

- En fantastisk god skrubb, med ganske grove saltkorn og mye olje. Så snart følelsen av å ha blitt overkjørt av et råkostjern har gitt seg, så kjenner man at huden er like glatt som på en nyfødt baby. Jeg bruker denne 1-2 ganger i uken, og samboeren min er veldig fornøyd med hvordan huden min føles, kan hun avsløre.

TIL KROPP: Fra venstre: L`Occitane Almond Shower Oil, kr 189. The Body Shop Tea Tree Body Wash, kr 89. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden, kr 389. Saltskrubb fra Krem Fresh, kr 349.
TIL KROPP: Fra venstre: L`Occitane Almond Shower Oil, kr 189. The Body Shop Tea Tree Body Wash, kr 89. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden, kr 389. Saltskrubb fra Krem Fresh, kr 349. Foto: FOTO: Produsentene

Til ansiktet

Huden kjennes glattere ut etter bare én gangs bruk, og etter å ha brukt den over tid har jeg helt blitt kvitt nuppene jeg tidligere sleit med i panna

Siri fra Ås er en av mange som er tilhenger av MD Formulations Face and Body Scrub.

- Den ser ikke så luksuriøs ut, men det er den beste skrubben jeg har prøvd. Den er både skånsom og effektiv, et supert produkt!

- Uten tvil den beste skrubben jeg har prøvd, skriver Helle fra Tromsø om den populære peelingen.

- Huden kjennes glattere ut etter bare én gangs bruk, og etter å ha brukt den over tid har jeg helt blitt kvitt nuppene jeg tidligere sleit med i panna. At den er veldig drøy i bruk og ikke er testet på dyr er en fin bonus!

I rensesegmentet er det Eve Lom og Dermalogica som har fått gode skussmål.

- Mitt favorittprodukt er Eve Lom Cleanser. Den fjerner makeup effektivt og huden føles både ren og gjennomfuktet etter bruk. Det gjør sevfølgelig ingenting at den med sin enkle, men eksklusive look pynter opp på badehylla mi.

Eva fra Rasta elsker Dermalogica Special Cleansing Gel.

- Nyyydelig renseskum til ansiktet som rengjør skånsomt og effektivt uten å gi stram hud.

På fuktighetsfronten er det både rene fuktighetskremer, men også fargede dagkremer som får skryt.

Pia fra Brønnøysund sverger til Decleor Hydra Floral.

- Den gir huden min alt den lengter etter og jeg føler meg fresh i lang tid etter å ha påført dette.

Hanna fra Oslo går for en rimeligere variant og velger seg bestselgeren Vitamin E Moisture Cream fra The Body Shop.

- Det er en utrolig deilig ansiktkrem som jeg bruker hver dag. Den etterlater en myk hud, og hjelper utrolig mot tørr og nordisk hud. En av grunnene til at jeg falt for produktet er den supersøte boksen. Den er rosa, og i en perfekt størrelse. Den dufter ikke parfyme, men den lukter frisk og naturlig. Jeg har også hørt at The Body Shop ikke tester produktene sine på dyr, noe som mange andre merker gjør. Derfor fikk jeg god samvittighet når jeg kjøpte kremen. Produktet funker fantastisk, og du kan også kjøpe en nattkrem og en øyekrem som er i samme serie! Moisturekremen er den beste jeg noen gang har prøvd, og den er lett og føre på. Den er altså ikke for fet og heller ikke tynn, men en god blanding. Etter og ha brukt kremen føler du at det trekker godt inn i huden og gjør det den skal. Anbefales til alle der ute!

Det er flere som har lagt sin elsk på Garnier Miracle Skin Perfector! Og to av dem bor i Mo i Rana!

- Det er en god dagkrem som samtidig gir meg frisk farge, sier Katrine.

- Den gir meg muligheten for litt farge i ansiktet året rundt, skriver Ann-Hege.

Nykommeren Emma S har også fått sine trofaste fans, og flere har forelsket seg i Ageless Enzyme Peel.

- Den renser og gir huden ny frisk glød. Den prikker ordentlig i huden,så man kjenner at den funker. Man merker forskjell umiddelbart! skryter Elisabeth fra Svolvær.

- Den skal kun være på i 1 minutt, og huden blir silkemyk og gløder etter bruk! Et av de beste produktene jeg har brukt. I tillegg er den uten parabener, noe som er et stort pluss, skriver Cecilie fra Kleppestø.

VitaZing fra Origins har også fått en aldri så liten fanskare:

- Mitt favorittprodukt er VitaZing fra Origins. Jeg oppdaget dette produktet for et par måneder siden. Fantastisk fuktighetskrem og dekkevne på en gang, passer alle. Trenger ikke lete etter en farge som passer da den blander seg godt inn med din naturlige fargetone, og bedre enn de BB kremene jeg har prøvd. Jeg har blandingshud og denne kremen får jeg heller ikke kviser av, storfornøyd, sier Bianca fra Lillestrøm.

Kari fra Lier i Buskerud er også entusastisk i sin anbefaling:

- Det er en dagkrem med et hint av farge og solfaktor 15. Etter jeg begynte med denne er alt av uren hud borte, og huden er verken fet eller tørr i løpet av dagen. Og siden den har litt farge i seg, kan man roe ned på sminkebruken på "sløve" dager.

Hårprodukter

TIL ANSIKT: Øverst fra venstre: MD Formulations Face and Body Scrub, kr 498. Dermalogica Special Cleansing Gel, kr 350. Eve Lom Cleanser, kr 575. Decleor Hydra Floral, kr 399. Vitamin E Moisture Cream fra The Body Shop, kr 149. Emma S Ageless Enzyme Peel, kr 269. Garnier Miracle Skin Perfector, kr 89. VitaZing fra Origins, kr 330.
TIL ANSIKT: Øverst fra venstre: MD Formulations Face and Body Scrub, kr 498. Dermalogica Special Cleansing Gel, kr 350. Eve Lom Cleanser, kr 575. Decleor Hydra Floral, kr 399. Vitamin E Moisture Cream fra The Body Shop, kr 149. Emma S Ageless Enzyme Peel, kr 269. Garnier Miracle Skin Perfector, kr 89. VitaZing fra Origins, kr 330. Foto: FOTO: Produsentene

Aina-Mari fra Oslo er helt avhengig av Batiste tørrshampoo.

Etter at jeg oppdaget denne håroljen er håret alltid glatt, lukter deilig og ligger på plass

- Den redder meg ofte i en stressende hverdag der jeg ikke rekker å vaske håret så ofte som jeg skullet.

Mailen fra Oslo har kastet seg på håroljekjøret som så mange andre av oss, og liker aller best L'Oréal Professionnel Mythic Oil.

- Jeg har langt hår som ofte blir statisk. Etter at jeg oppdaget denne håroljen er håret alltid glatt, lukter deilig og ligger på plass, sier hun.

Marianne fra Bergen sverger til konkurrenten Moroccanoil.

- Mitt favorittprodukt er uten tvil Moroccanoil . Bruker den over hele kroppen, perfekt til håret og til å smøres på kroppen. Nydelig duft! Pleiende for tørr hud så vel som tørt hår!

Av hårmasker, var det Healthy Sexy Hair Reinvent Color Care Treatment - Thick Hair som fikk varmest omtale:

- Det er en utrolig bra hårmaske som gjør håret mitt sterk og mykt! Den er også uten parabener og sulfater, noe som jeg liker, tipser Rebekka fra Tønsberg.

Naturprodukter

- Mitt favorittprodukt er faktisk kokosolje. Den kommer i fast form, men smelter lett mellom hendene. Jeg bruker den i ansiktet, men den er aller best i håret. Enten som en kur før vask, eller litt i tuppene etter vask. Håret blir ikke fett, men mykt og fint! Jeg liker at det er naturlig, skriver Katrine fra Kolsås.

TIL HÅR: Fra venstre: Batiste tørrshampoo, kr 79. Moroccanoil, kr 299. L'Oréal Professionnel Mythic Oil, kr 255.  Healthy Sexy Hair Reinvent Color Care Treatment - Thick Hair, kr 179.
TIL HÅR: Fra venstre: Batiste tørrshampoo, kr 79. Moroccanoil, kr 299. L'Oréal Professionnel Mythic Oil, kr 255. Healthy Sexy Hair Reinvent Color Care Treatment - Thick Hair, kr 179. Foto: FOTO: Produsentene

Siv fra Fjell i Hordaland har et litt overraskende tips, - nytt for oss i alle fall!

Jeg bruker den i ansiktet, men den er aller best i håret

- Gulrotolje (fåes i helsekostbutikker). Den gir en frisk farge samtidig som den pleier huden. Den er drøy, billig og naturlig!

Vaiva fra Oslo har lagt sin elsk på naturlige Weleda store bestselger.

- Skin Food fra Weleda er en heelt fantastisk krem. Kan brukes til veldig mye! Perfekt som nattkrem, håndkrem og på insektstikk. Bruker den egentlig overalt på kroppen på tørre områder. Den er økologisk og biodynamisk, helt uten kunstige tilsetninger.

Sminkefavoritter

Elisabeth fra Oslo har funnet sin favorittfoundation!

- Lancôme Teint Visionnaire Fordi den består av både en concealer og foundation. Den dekker mørke ringer, arr, urenheter og har en bra dekkeevne.

NATURPRODUKTER: Fra venstre: Cocosa kokosolje, kr 119. Gulrotolje fra Marja Entrich, kr 229. Weleda Skin Food, kr 175.
NATURPRODUKTER: Fra venstre: Cocosa kokosolje, kr 119. Gulrotolje fra Marja Entrich, kr 229. Weleda Skin Food, kr 175. Foto: FOTO: Produsentene

- Mitt favorittprodukt er Smashbox Photo Finish Primer. Sminken sitter så mye bedre og hudene blir fantastisk glatt, tipser Tina fra Eidsvoll.

Går fra søvnløs og trøtt småbarnsmor til fresh og plettfri småbarnsmor

Småbarnsmoren Charlotte fra Gullaug skriver entusiastisk om Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer.

- En trofast og god venn. Stiller opp hver dag. Skjuler og demper mørke ringer under øynene, rødhet i huden og kviser på haken. Går fra søvnløs og trøtt småbarnsmor til fresh og plettfri småbarnsmor. Er avhengig av denne concealeren!

Vi er ikke så overrasket, - den vant nemlig også vår store concealertest!

Til leppene

- Jeg liker best leppebalmen til Nuxe. Den kommer i krukke og er fantastisk. Har prøvd det meste, men denne sitter lenge og klisser ikke, tipser Tove fra Honningsvåg.

Ingerid fra Spikkestad "kunne ikke levd uten" Eos sin leppepomade. Den vant for øvrig også Klikk Motes test av leppepomader i fjor!

- De fantastiske runde kulene med deilige dufter som pleier leppene på en fabelaktig måte! Eneste som funker. Man blir ikke klissete på leppene. Smører du godt på før man legger seg så har du deilige myke lepper dagen etterpå! Kunne ikke levd uten!

SMINKE: Fra venstre: Smashbox Photo Finish Primer, kr 260. Lancôme Teint Visionnaire, kr 440. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer, kr 230.
SMINKE: Fra venstre: Smashbox Photo Finish Primer, kr 260. Lancôme Teint Visionnaire, kr 440. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer, kr 230. Foto: FOTO: Produsentene

Hva er ditt favorittprodukt?

Denne sitter lenge og klisser ikke

Del gjerne med oss ditt favorittprodukt - og hvorfor! Bruk kommentarfeltet under saken. Kanskje du kommer på trykk neste gang?

Les også:

Enkle tips holder 17. mai-sminken fin fra morgen til kveld

Følg Klikk Mote på Facebook

Glem BB Cream: Nå er det CC som gjelder

Slik unngår du de flaue skjoldene

TIL LEPPER: Lip Balm fra Nuxe, kr 129. EOS Lip Balm, kr 79.
TIL LEPPER: Lip Balm fra Nuxe, kr 129. EOS Lip Balm, kr 79. Foto: FOTO: Produsentene

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning