Test av vippeextensions

Dette må du vite om vippeextensions

Linn (28) måtte sykemelde seg. Slik gikk det da Det Nye-redaksjonen testet vippeextensions.

TEST AV VIPPEEXTENSIONS: Journalist i Det Nye, Linn Isaksen, ønsket seg et yndig dådyrblikk (til venstre: like etter vippepåsettingen), men endte istedenfor opp med både sykemelding og røde øyne (til høyre: én dag etter vippepåsettingen). Slik gikk det da fem jenter i Det Nye-redaksjonen testet vippeextensions. Vi kan vel røpe såpass at det gikk en god del bedre med resten av testpanelet.
TEST AV VIPPEEXTENSIONS: Journalist i Det Nye, Linn Isaksen, ønsket seg et yndig dådyrblikk (til venstre: like etter vippepåsettingen), men endte istedenfor opp med både sykemelding og røde øyne (til høyre: én dag etter vippepåsettingen). Slik gikk det da fem jenter i Det Nye-redaksjonen testet vippeextensions. Vi kan vel røpe såpass at det gikk en god del bedre med resten av testpanelet. Foto: FOTO: Linn Isaksen
Publisert Oppdatert

Det kan virke som om alle gjør det. Hvor enn vi fester blikket er det blafrende, fyldige øyenvipper å se - og vippeextensions har i løpet av kort tid blitt en allemannssyssel.

Kim Kardashian, Tone Damli, bloggere, venninner, bekjente og kollegaene - de falske vippene er mange og lange.

Vi ville teste vippeextensions!

Som med så mange andre snakkiser, kom temaet opp rundt lunsjbordet en dag i mars.

- Ettersom det er så poppis, må det jo være en verdig investering?

- Nja. Jeg har testet det en gang, og likte det ikke. Limet klumpet seg, og jeg synes det var skikkelig hassle å ikke kunne dusje øynene de første dagene, responderte en.

- Ja, jeg syntes også at det var ganske jævlig, egentlig, istemmer en annen.

- Men jeg kjenner mange som elsker vippeextensions, altså, la hun til.

- Der har du meg! Jeg har hatt det flere ganger og digger det! erklærte en tredje.

Jøss, så rart at folk har så ulik erfaring. Er det sånn at det er stor forskjell på kvaliteten hos de ulike salonger? Eller er det rett og slett en smakssak? Kanskje det ikke passer for alle?

- Vi burde kjøre en test, da, kom en på.

- Så kan vi sammenligne både ulike salonger og personlige meninger.

Bambiblikk på prøve

Og sånn ble det! Så fort lunsjen var fortært, satt redaksjonen i gang med en kartlegging av ulike salonger som tilbyr vippeextensions i Oslo-området, tok en ringerunde og spurte om å få komme å teste.

Fem jenter som alle er tilknyttet Det Nye, meldte seg frivillig som prøvekaniner. Alle med ulike vipper og preferanser når det gjelder stil og makeup.

Nå skulle vi finne ut om dette passet for alle, og om hver og en av oss kom til å bli hekta, som så mange skal ha det til.

Ved å klikke deg inn på sakene nedenfor, kan du lese om våre erfaringer - som skulle vise seg å bli temmelig forskjellige.

En følte seg superpen, en annen følte at hun gikk «walk of shame» en tidlig søndagsmorgen og en måtte levere egenmelding og bli hjemme fra jobb (- Ja, du leste riktig!).

Er vippeextensions verdt det?

En samlet konklusjon må rett og slett bli at forholdet til vippeextensions er høyst personlig. Noen elsker det, noen synes det ser uekte ut, noen sparer mye tid, noen synes det er irriterende, noen synes det tar for mye tid, og noen har for ømfintlige øyne.

En ting alle derimot er enige om, er at det er litt i dyreste laget. Skal du gjøre vippeextensions til en vane, må du punge ut med godt over tusenlappen i måneden.

Så da er det opp til vurdering hvor mye penger og tid du bruker på sminke, og hvor stor glede du har av det i forhold til om det er verdt det eller ikke.

Les mer om våre vippeerfaringer nedenfor.

DET ENDELIGE RESULTATET: - Den første søndagsmorgenen følte jeg at jeg gikk "walk of shame" - men så ble jeg avhengig, sier frilansredigerer Eilin.
DET ENDELIGE RESULTATET: - Den første søndagsmorgenen følte jeg at jeg gikk "walk of shame" - men så ble jeg avhengig, sier frilansredigerer Eilin. Foto: FOTO: Privat

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning