Lesernes beste sminketips

Se hvordan du kopierer makeupen til de flotte Det Nye-leserne.

VINNERE: Silje, Martine og Fride.
VINNERE: Silje, Martine og Fride. Foto: Foto: Privat
Publisert Oppdatert
Mineral Starter kit fra E.l.f.
Mineral Starter kit fra E.l.f.

I forbindelse med en konkurranse, sendte dere lesere inn bilde og makeupoppskrift til Det Nye.

Nå er tre vinnere av startkits med mineralsminke fra E.l.f. trukket. Pakken inneholder mineral foundation, mineral concealer, minreal rouge, to koster og en toalettmappe.

De heldige tre jentene som vant hver sin startkit er:

Silje, Martine og Fride.

Nedenfor får du et utvalg av Det Nye-lesernes beste makeupoppskrifter.

Ønsker du å dele ditt beste makeuptips? Skriv det inn i kommentarfeltet under artikkelen, og bli med å diskutere!

Silje (18):

Silje (18)
Silje (18) Foto: Foto: Privat

- I dag har jeg sminket meg med sotede øyne, bronseglinsende hud og rosa eplekinn. Og et lag med maskara for store dådyrøyne. Jeg har laget noen skygger på nesen og kinnbeinene for å fremheve og skape liv i ansiktet.

Silje var en av de tre heldige vinnerne av konkurransen.

Les også:

Sommerens heteste sminketrender

Slik unngår du solskadet hår

Slik vasker du sminkekostene

Linn (25):

- Først la jeg litt foundation fra Maybeline, Dream matte mousse, for å dekke ujevnheter. Så solpudder, og en lyserosa rouge. Deretter tok jeg highlighter på selve øyelokket, og en naturlig brun skygge i globallinjen. Jeg la en lett strek med våt eyeliner, og mascara, Hypnose fra Lancome. Så markerte jeg brynene med brynspenn, og tilslutt en lys rosa leppestift.

Linn (25)
Linn (25) Foto: Foto: Privat

Les også:

Topshop lanserer makeupkolleksjon

På fotoshoot med Det Nye (video)

Fride (18):

- Jeg brukte et matt solpudder, som jeg påførte under kinnebeina, rundt pannen langs hårfestet, på haken og på nesen. Så en korallfarget rouge fra Dior på kinnbeina, men bare på eplekinnene. Jeg markerte øynene med en mørkebrun eyeliner, fra ytterste vippekant øverst og langs 3/4 av kanten. Så tok jeg litt eyeliner på nederste vippekant, men bare til midten. Deretter la jeg øyeskygge. En kremhvit skygge innerst på øyelokket, så en beige fra midten av øyelokket, deretter brun. Så la jeg mørkebrun i globallinjen - "hulerommet" over øyelokket, og over eyelineren på undersiden av øyet. Tilslutt tok jeg på maskara nøye, fra rot til spiss.

Fride er en av tre vinnere av konkurransen.

Fride (18)
Fride (18) Foto: Foto: Privat

Caroline (20):

- Jeg tar først concealer under øynene, og andre møre steder. Deretter tar jeg litt solpudder på skinnbeinene, pann og hake. Så tar jeg på maskara.

Les også:

Feil børsting kan skade håret

Caroline (20)
Caroline (20) Foto: Foto: Privat

Se supermodellene uten sminke

Slik får du vakkert bølgehår

Supermodellens skjønne hemmeligheter

Slik får du perfekt underlag for makeupen

Nusrat (25):

- Jeg har valgt å sminke meg i rosa, for det er en farge jeg synes er fresh - samtidig som det kan brukes hele året. Jeg har brukt Shimmer Palette 88, og valgt to rosafarger, og en brunlilla farge ytterst på øyelokket. Jeg avsluttet med eyeliner, for å gi det et elegant preg. Kinn og lepper har jeg prøvd å holde nøytrale for øyesminken var fokuset her. Jeg har brukt en minderal pudderrouge fra Maybelline og en nøytral babypink lipgloss fra Revlon. Jeg har ikke brukt foundation, for det synes jeg blir for heavy når det er varmt ute. Derfor har jeg kun brukt solpudder fra Lancome i ansiktet og halsregionen.

Hilde (26):

- I dag har jeg på meg E.l.f. shimmering Facial Whip under mineralpudderet mitt fra Art Deco. Også har jeg mascara. Det hele er topet med E.l.f warm bronzer for en fin glød.

Les også:

Nusrat (25)
Nusrat (25) Foto: Foto: Privat

Kopier Lo Bosworths magnetiske blikk

Makeuptipsene til din hårfarge

Kjendisenes favorittprodukter

Hilde (26)
Hilde (26) Foto: Foto: Privat

8 steg til blank og vakker hud

Tahia (21):

- Jeg skulle på utkledningsfest, og valgte å bruke kattekvinnen og avatar som inspirasjon. Dette var definitivt ikke mineralsminke, da huden min ble forferdelig etterpå! Men resultatet varte, og jeg lærte mye om skyggelegging og sminke.

Les også:

Sexy sminkelook på 1-2-3

Slik får du større lepper

Slik legger du perfekt mascara

Slik leser du huden din

Tahia (21)
Tahia (21) Foto: Foto: Privat

Martine (19):

- Jeg har brukt mineralfoundation fra ID Minerals. Og en mørkebrun øyeskygge av fargen cappucino over globallinjen - for å få større øyne. Jeg har lagt ferskenfarget rouge, og en mellomrosa lipsgloss. Tilslutt: masse mascara og litt brun eyeliner.

Martine er en av de tre jentene som vant konkurransen.

Les også:

Alt om mineralsminke

Stjel stilen til Kristen Bell

Få ekstra glød med ansiktsmaske

Bli vakker for under 100 kr

Martine (19)
Martine (19) Foto: Foto: Privat

Stine (24):

- Jeg har mineralconcealer rundt øynene og andre ujevne steder. Og mineralfoundation i hele ansiktet. Jeg har brukt en gråbrun skygge i globallinjen, og lys rosa innerst mot nesebenet. Under brynet har jeg brukt litt lys highlighter. Jeg har brukt brun eyeliner og mørk brun mascara på de øverste vippene. Under øynene har jeg markert med brun skygge. Tilslutt la jeg rosa eplekinn og en rosa lipgloss. Jeg tenker jeg skal sminke meg noe lignende til bryllupet mitt om to uker!

Stine (24)
Stine (24) Foto: Foto: Privat

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning