Kjendisbilder

Kjendisene før og nå

Ta oss på ordet når vi sier at også kjendisene har sett ut som "vanlige" mennesker en gang i tiden.

SJP: Kjenner du igjen Sarah Jessica Parker, - stjernen bak rollekarakteren Carrie i Sex og Singelliv? Bildet er tatt på slutten av 80-tallet.
SJP: Kjenner du igjen Sarah Jessica Parker, - stjernen bak rollekarakteren Carrie i Sex og Singelliv? Bildet er tatt på slutten av 80-tallet. Foto: FOTO: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Fortviler du noen gang over at du ser så håpløst hverdagslig ut i forhold til kjendisene? Litt kjedeligere på et vis.

Tennene er ikke fullt like hvite, huden ikke fullt så fresh og glødende, håret ikke fullt så flommende.

Ta oss på ordet, de har gjennomgått en real oppussing fra starten som ukjente og "vanlige" mennesker. Vi tok et lite dykk i bildearkivet, og fant bilder fra da noen av de aller mest kjente Hollywood-stjernene var unge og helt i begynnelsen på berømmelsen.

Var vanlige en gang

Det gjør noe med selvfølelsen å se at også de vakre og berømte har sett - og kan se - helt vanlige ut.

Det er lov å baske seg i litt godhjertet skadefryd innimellom, er det ikke?

Catherine Zeta-Jones

Hun tok Norge med storm i Livet med Larkins i 1991, og overstrålte alle andre på tv-skjermen. Kunne noen bli så vakker?

Det er noen år siden nå, og Catherine er fortsatt vakker - dog med ganske mye hjelp.

Profesjonelt fikset og makeup selvsagt, men også litt Botox her og Restylane der...

CATHERINE ZETA-JONES: Hverdagsvakker i Livet med Larkins, - hakket mer "groomed" i 2013.
CATHERINE ZETA-JONES: Hverdagsvakker i Livet med Larkins, - hakket mer "groomed" i 2013. Foto: FOTO: Stella Pictures

Sarah Jessica Parker

Tenk at denne jenta ble den kuleste dama som alle jenter ville være? Hvem ville vel trodd det?

Hun så unektelig mer unnselig og vanlig ut (tross spoilerpanneluggen og sprettkrøllene) på slutten av 80-tallet enn den Carrie'en vi husker fra serien Sex & Singelliv. Hun var også helt i stjernesjiktet da hun ledet Nobel-konserten i Oslo tidligere i år med perfekte varmrull-krøller og diskret makeup.

Hva gjør vel ikke litt napping av bryn, litt annen sminke, litt bleking av hår og en god dose proff styling? Er det bare overfladisk tull og tøys? Nei, det er jo det som skiller hverdags-Sarah fra superstjerna.

Nicole Kidman

SJP: Sarah Jessica Parker har også gjennomgått litt av en forvandling. Hun er for øvrig også opprinnelig brunette (i likhet med Jennifer Aniston, Madonna og Britney Spears for eksempel), men liker seg best med litt lysere lokker.
SJP: Sarah Jessica Parker har også gjennomgått litt av en forvandling. Hun er for øvrig også opprinnelig brunette (i likhet med Jennifer Aniston, Madonna og Britney Spears for eksempel), men liker seg best med litt lysere lokker. Foto: FOTO: Stella Pictures

Storfilmen Days of Thunder, - joda, Nicole Kidman kom som en australsk asteroide susende over Hollywood-himmelen med krusekrøllene til alle kanter. Naturlig vakker - i armene til ingen ringere enn datiden superhunk Tom Cruise. Ikke noe dårlig utgangspunkt.

Men når vi ser tilbake, ser hun ganske ustriglet ut i forhold til dagens ideal - gjør hun ikke?

Nicole Kidman har blitt kritisert for å vært litt i overkant raus med Botox-bruk, og er heller ikke fremmed for fillere som Restylane for å beholde ungdommen så lenge som mulig. Det er jo hun jo ikke akkurat alene om i Hollywood (se for eksempel bildene av Madonna lenger ned).

Britney Spears

Hun formelig invaderte hodene våre med superhiten "Hit me baby one more time" i 1998, der hun spratt rundt i magekort topp og musefletter.

NICOLE KIDMAN: Fra skummetmelkfarget hud og jordbærblonde krusekrøller til pinnerett honningblondt hår og gylden hud. Jada, Nicole Kidman har gjennomgått litt av en forvandling siden hun ble kjent på slutten av 80-tallet.
NICOLE KIDMAN: Fra skummetmelkfarget hud og jordbærblonde krusekrøller til pinnerett honningblondt hår og gylden hud. Jada, Nicole Kidman har gjennomgått litt av en forvandling siden hun ble kjent på slutten av 80-tallet. Foto: FOTO: Stella Pictures

Skolepikesexy, søt og tilsynelatende uskyldig.

Hun er vel knapt kjent som den mest duggfriske av dagens Hollywood-celebriteter tross all profesjonell hjelp hun har for hånden. Så der landet lista enda litt lavere gitt. Hah.

Christina Aguilera

Britneys argeste konkurrent ble verdenskjent da hiten Genie in a bottle kom ut i 1999.

Siden den gang har de vært i tottene på hverandre, og sladrebladene blir ikke enig om hvem av dem som er har holdt seg best. Eller dårligst om du vil. Hva synes du?

BRITNEY SPEARS: Jo, Britney Spears har gjennomgått litt av en forvandling siden hun invaderte hodene våre med superhiten "Hit me baby one more time" i 1998.
BRITNEY SPEARS: Jo, Britney Spears har gjennomgått litt av en forvandling siden hun invaderte hodene våre med superhiten "Hit me baby one more time" i 1998. Foto: FOTO: Stella Pictures

Jennifer Aniston

Visste du at Jennifer egentlig var brunette? Ikke det nei, se det! Hun har vært blond siden Friends-tiden tidlig på 1990-tallet.

Jennifer Aniston er, rent utseendemessig, kanskje mest av alt berømt for håret sitt. Lag-på-lag-frisyren ble kopiert av en hel skokk med trofaste Friends-fans verden over, og siden den gang har vi sett med lange misunnelige øyne på det tykke, perfekte håret til Jennifer Aniston.

Da er det jo litt greit å vite at det er farget og stripet og stylet herfra til månen for å se slik ut.

CHRISTINA AGUILERA: Fra Genie in a bottle-tiden - og i dag. Fra naturlig og søt til ikke fullt så naturlig....
CHRISTINA AGUILERA: Fra Genie in a bottle-tiden - og i dag. Fra naturlig og søt til ikke fullt så naturlig.... Foto: FOTO: Stella Pictures

Madonna

Italienskættet og opprinnelig mørk i håret med buskete sammenvokste øyenbryn. Der har du den egentlige Madonna.

I dag ser vi Hollywood-versjonen av Madonna, polert og blondert, nappet og oksygenbehandlet med kyllingfileter av filler (Restylane altså) i kinnene. Kanskje litt i voldsomste laget for norske standarder, men ikke så verst heller for en godt voksen kvinne.

Ta vår kjendisquiz: Ser du hvem det er?

JENNIFER ANISTON: Født brunette med tykt og litt brusete hår ser Jennifer nesten ugjenkjennelig ut. Nå er håret lyst, huden solbrun og vippene lange og falske.
JENNIFER ANISTON: Født brunette med tykt og litt brusete hår ser Jennifer nesten ugjenkjennelig ut. Nå er håret lyst, huden solbrun og vippene lange og falske. Foto: FOTO: Stella Pictures
MADONNA: 80-talls-Madonna er sminket og stylet opp og i mente, men ser likevel mer naturlig ut enn Madonna anno 2013.
MADONNA: 80-talls-Madonna er sminket og stylet opp og i mente, men ser likevel mer naturlig ut enn Madonna anno 2013. Foto: FOTO: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning