Slik blir du vakker som Anne Rimmen

- Jeg er avhengig av lipgloss

Norges mest sexy sportsanker, Anne Rimmen, gir deg sine beste skjønnhetstips.

VAKKER: Lær hemmeligheten bak Anne Rimmens vakre ansikt.
VAKKER: Lær hemmeligheten bak Anne Rimmens vakre ansikt. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert
KJÆRESTER: Anne Rimmen og Ailo Gaup på Moods of Norway-visning i fjor.
KJÆRESTER: Anne Rimmen og Ailo Gaup på Moods of Norway-visning i fjor. Foto: Foto: Stella
COVERJENTE: - Jeg besvimte da Ailo kysset meg første gang, sier Anne i denne utgaven. Les hele portrettet i Det Nye nr. 3.
COVERJENTE: - Jeg besvimte da Ailo kysset meg første gang, sier Anne i denne utgaven. Les hele portrettet i Det Nye nr. 3. Foto: Foto: Faksimile

Anne Rimmen (29) har de siste årene blitt et velkjent fjes for de fleste nordmenn.

Ikke minst på grunn av sin rolle som sportsanker på NRK Sporten, men nå i år også som en mer glamorøs programleder for Melodi Grand Prix.

I de fleste sammenhenger hvor folk ser henne er hun blitt sminket og stylet, men hvordan er hun egentlig privat?

Under avslører hun sine beste skjønnhetstips, i tillegg sine favorittbutikker.

Bruker lite sminke

I disse dager leder Rimmen sendingene fra VM-studioet til NRK. Hver eneste dag gjennom skieventyret er hun å se på skjermen.

Med et ansikt som må tåle mye tv-sminke, har riktig hudpleie blitt viktig for Anne. Derfor tar hun vare på huden ved å rense den daglig.

- Jeg er veldig glad i renseproduktene til Dermalogica. De har jeg brukt i mange år og huden føles bedre med det. Jeg renser huden hver eneste kveld, uansett. Jeg klarer ikke å gå legge meg med sminke! Det føles så mye bedre uten, ikke minst når du våkner dagen etter, sier hun.

- Har du noen hemmelige skjønnhetsritualer?

- Jeg er avhengig av mye søvn, det hjelper både på huden og humøret. Jeg føler meg my freshere hvis jeg sover nok. Jeg har også blitt mye flinkere til å drikke vann. Knepet er egentlig å alltid ha med seg en vannflaske. Så lenge du har den der, er det lettere å drikke nok.

Veska full av lipgloss

I siste utgave av Det Nye pryder Anne forsiden - og er portrettert på innsiden. Der ser dere Anne stylet og sminket, men til hverdags lar hun sminkekostene hvile.

- Jeg bruker gjerne bare litt rouge, ikke så masse, bare i eplekinnene. Da får jeg litt glød, og det synes jeg er veldig fint. Med litt rouge ser jeg fresh ut, uten at det ser veldig sminket ut. Jeg liker godt rougen fra Body Shop. Jeg synes også at Mac har mye fin sminke.

Men noe klarer hun seg ikke uten:

- Jeg er helt avhengig av lipgloss egentlig! ler Anne.

- Jeg har som regel nærmere ti lipgloss i forskjellige nyanser og varianter i veska.

Glad i nelgelakk

Fine negler er også viktig for sportsankeren og programlederen.

- Jeg er generelt veldig glad i neglelakker. Zoya, Chanel og Make Up Store er merker jeg bruker mye.

Anne har flere ganger blitt kåret til en av Norges vakreste kvinner, men aller mest oppmerksomhet får hun for håret. Den korte, lyse luggen har blitt en signatur for sportsankeret.

- Hva er hemmeligheten bak sveisen?

- Jeg er veldig glad i hårprodukter fra Shu Uemura og Chi. Men hemmeligheten bak enhver sveis er vel en god frisør. Min heter Agnes Gulbrandsen, og jobber på salongen Gevir.

Har en enkel klesstil

- Hvordan vil du beskrive klesstilen din?

- Den er ganske avslappet. Jo eldre jeg har blitt, dess sikrere har jeg blitt på min egen stil. Jeg vet mer hva jeg kler, og hva som passer til min fasong. Jeg liker plagg med enkle snitt, og føler meg ikke så vel med masse mønstre og store smykker.

- Hvor shopper du?

- Det blir en god kombinasjon av billig og dyrt. Jeg liker godt H&M og selvfølgelig Topshop - som alle andre jenter må jeg innom der hvis jeg er i London. InWear synes jeg også har mye fint. Og Acne. Jeg har også blitt flink til å kjøpe ting på lager- og vareprøvesalg.

Les også:

SOS til huden dagen derpå

Slik får du blussende kinn

Kle deg til din fasong

Denne sminken kler deg

FAVORITTER: Hårprodukter fra Shu Uemura, neglelakk fra Chanel (kr 210) og Zoya (kr 159), Cheek colour-rouge fra Body Shop (kr 139), renseprodukter fra Dermalogica (fra ca kr 300) og lipgloss fra MAC (fra kr 120).
FAVORITTER: Hårprodukter fra Shu Uemura, neglelakk fra Chanel (kr 210) og Zoya (kr 159), Cheek colour-rouge fra Body Shop (kr 139), renseprodukter fra Dermalogica (fra ca kr 300) og lipgloss fra MAC (fra kr 120). Foto: Foto: produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning